Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Spb GPRS Monitor nepracuje

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ať se snažím jak se snažím, nedaří se mi zprovoznit tento program tak, aby něco zobrazoval (rychlost, přenesená data) nebo alespoň zaznamenal.
    Přečetl jsem diskuze, a u většiny byl tento problém způsoben tím, že neměli zapnuté v menu Connection "Enable connection monitoring". Divné je, že to nefunguje ani pro GPRS, ani když nastavím USB a přenáším data do interní paměti. Zkoušel jsem i rychlejší obnovovací dobu, ale nic nepomáhá.
    Spb GPRS Monitor 2.3.0, Build 525 registrován.
    Děkuji za jakýkoliv tip...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    A vybral jsi správné připojení pod zatržítkem Enable connecting monitoring?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mě stačil soft reset. Dělalo mi to taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak jsem psal, zkoušel jsem různá připojení (vlastně všechna), a program nereagoval ani na jedno... Divné je mi to hlavně přes to USB, a připojení přes gprs mám nastavené jen jedno, takže jsem si ho nemohl splést...
    Soft-reset jsem také zkusil, ale bez úspěchu.
    Možná bych měl zkusit jiný program... Doporučili byste mi nějakou alternativu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    No nevím zda jinej existuje.když někdo potřebuje takovýto program,každý mu doporučí SPB GPRS monitor ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mr.pohoda
    Jak jsem psal, zkoušel jsem různá připojení (vlastně všechna), a program nereagoval ani na jedno... Divné je mi to hlavně přes to USB, a připojení přes gprs mám nastavené jen jedno, takže jsem si ho nemohl splést...
    Soft-reset jsem také zkusil, ale bez úspěchu.
    Možná bych měl zkusit jiný program... Doporučili byste mi nějakou alternativu?
    Já jsem tam s tím tak různě blbnul a přepínal, nakonec jsem dal ještě ten SR a šlo to - tak možná je problém jinde a SR byl zbytečný :-). Blbni si v nastavení. Zkoušel jsi třeba stáhnout databázi tarifů a vybrat si ten svůj? Taky jsem to dělal - a chyba může být kdekoli.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem různá nastavení, i vlastní nastavení tarifu (počítání), i tarif nabídnutý ze sítě, soft-reset, ..., ale nedaří se mi :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od mr.pohoda
    Zkoušel jsem různá nastavení, i vlastní nastavení tarifu (počítání), i tarif nabídnutý ze sítě, soft-reset, ..., ale nedaří se mi :-(
    Podívej se na stránku spb a tam zjistíš,že Spb GPRS Monitor nepodporuje HP 6340.Mám naprosto stejný problém,vůbec mi nereaguje na připojení.A taky jsem to nerozchodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak tím se to docela vysvětluje... Používáš nějaký jiný program na měření přenosu dat přes GPRS s HP 6340?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od mr.pohoda
    Tak tím se to docela vysvětluje... Používáš nějaký jiný program na měření přenosu dat přes GPRS s HP 6340?
    Naprosto perfektně funguje GPRS Traffic counter 3.2.0
    www.all-locations.com. Mám ho zatím jako free na 30 dní a zkouším ho,ale funguje skvěle.Zkus ho a pošli mi Tvůj názor zda za to stojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak tenhle program je přesně to, co hledám. Funguje perfektně, má pěkné přehledy... Doporučuji všem, co jim nejde GPRS Monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. GPRS monitor
    Od boby_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 11:50
  2. Spb GPRS Monitor
    Od Pavel Koza v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 69
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 08:44
  3. SPB GPRS Monitor v CZ
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 20:55
  4. Spb GPRS Monitor
    Od Rob_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-05-2004, 12:34