Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: nejde mi mazat(zapisovat, formátovat) ipaq ilestore na rx3715

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    4

    Dobrý den,
    mám problém s PDA 3715.Nejde mi mazat ani nahrávat do filestore.
    Když dam formátování,tak mi to ukazuje, že je všechno místo volné.
    Soubory tam ale sou a jdou normálně používat.
    Mám 1Gb paměťovku a tam jde vše v poho.
    Nemá někdo nějaký nápad, ještě před tím, než skusím hard reset?
    Nejsem žádný profík,tak nevím, jestli sem něco nepo
    Díkes
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Na iPAQ filestore ti HR nepomůže.

    Zkus přečíst toto: 1 a 2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    8

    Ahoj, měl jsem možná podobný problém. Sem tam se mi stalo, že mi zamrznul pocket a jediné, co se dalo dělat bylo tvrdý reset. Poté se ovšem projevilo i to, že na iPAQ File Store nešlo zapisovat, přesouvat, přejmenovávat a jaká koli změna obsahu byla nemožná, pocket vždy zamrznul. Tento problém vyřešil až servis, kde mi z mé 3715 udělali nižší model, fuknce téměř stejné, ale video o nemělo jeden formát a i update rom jsem musel používat pro nižší model. Tento problém se mi ovšem znovu projevil a další reklamace prý byla řešena výměnou elektroniky, více jsem se nedověděl. Opět jsem měl 3715 a ta je nyní už plně funkční a zatím bez problémů. Jen mi láme hlavou, proč jsem odjakžíva musel svůj pocket často zapínat resetem, power a jiná tlačítka totiž jaksi nereagovala. No to je asi vše, snad ti to nějak pomůže...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    9

    Bez ho reklamovat. Je to chyba elektroniky. HR ti nepomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    Stejny problem - take jsem zkousel vsechno mozne a skoncilo to stejne vymenou elektroniky. Podle vseho to vypada na bezny problem tohoto modelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od cyrilsvet
    Stejny problem - take jsem zkousel vsechno mozne a skoncilo to stejne vymenou elektroniky. Podle vseho to vypada na bezny problem tohoto modelu.
    Presne tak.. Je to HW chyba tohoto modelu. Zalezi na kusu. Na mam 3715 taky a jeste se mi to nestalo. A doufam ze nestane...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    Tak super, prave se mi to stalo. Pujdu reklamovat. Asi me trefi slak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    Takze blizsi informace ohledne meho problemu s file storem. Pred ctrnacti dny mi z Ipaq File Store zmizely soubory. Nejak jsem si toho moc nevsimala, vse fungovalo dal celkem normalne. Vcera jsem zjistila, ze se do File Store neda ani kopirovat, ani v nem mazat, PDA vzdy totalne vytuhne a musi se softwarove restartit. Ale co vic, File Store pomoci formatovaci utility nejde ani zformatovat. Nevim, co s tim. Zda se, ze me reklamace nemine. Zkousela jsem smazat ho i pres pocitac, udela to to same. Chcipne pda, vytuhne.

    Dale dotazy. Kdyz pouzivam Backup soft defaultni v pda, co vsechno v tech souborech je ulozene? Soubory, kalendar, kontakty, tasky apod.? Mam potiz, nechci prijit o data a mirror pda mam v pocitaci jen souborove, synchronizace s Outlookem mi zlobila tak dlouho, az jsem se na to vykaslala a pouze jsem kontakty a kalendare a tasky backupovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zálohuje se to, co si zadáš (zaškrtneš). PIM mirror se tam také dá zaškrtnout (v jiné části nastavení) a obnovuje se vlastně také po každém SR (i HR). Doporučuji dělat zálohy v samospustitelném formátu.

    15. 10. je na Palmovce pražský sraz, tak se mezi 14 a 23 h. stav a probereme zálohu i synchronizaci s Outlookem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    Ipaq Backup zadne zaskrtavani nema, pouze Backup Now, Restore Now a v Options volby Reset ipaq backup options, About a Switch to Advanced Mode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    Tak to bohuzel stopro nemuzu. Asi uz to nikdy nesesynchronizuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    V podstate jsem se setkala s tim, ze ackoliv jsem nainstalovala Outlook primo z CD dodavaneho s Ipaqem, tudiz predpokladam, ze verze by mela byt odpovidajici, sla synchronizace jen nejakou dobu. Pak doslo k tomu, ze nove tasky odmitnul pocitac do Outlooku nacist a ani rucne to neslo, vkladani dalsich nebylo podsviceno. Po nekolikanasobnych preinstalacich to vzdy slo tesne po preinstalovani, pak uz zase ne. No a ackoliv jsem mela nastaveno synchronizovat pocitac s pdackem, udelalo se to, ze AS sesynchronizoval to nic, co bylo v kalendari Outlooku a tim nic prepsal vse v pda. Rozumejte, mam vice problemu a snazim se zazalohovat co jde, tudiz chci kvanta veci dostat do pc.

    Mozna mam hloupe dotazy, ale manual je cely v anglictine a vazne nemam cas na to prelouskavat cely manual. Stydim se za neznalosti, prosim, pomozte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    8

    No řekl bych, že jsi popsala stejný nebo dosti podobný problém jako předchozí. Já měl ten první, data nezmizela, ale zápis na FileStore byl nemožný, pouze jsem mohl data z FileStore zkopírovat do počítače a nebo na SDčko, cokoli jiného způsobilo zásek při přístupu na FileStore. Co se týče dalších dotazů, myslím, že co máš o Outlooku, to ti ani PDA nevymaže, ale přesto doporučuji udělat alespoň zálohu osobních dat v Outlooku. Při jejich odstranění z PDA se při klasickém nastavení z Outlooku také vymažou, pokud jsi si nenastavila práva v Outlooku jinak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    No jo, jenze to je prave ten problem, nemuzu zalohovat v Outlooku, kdyz se mi nedari synchronizace pda s Outlookem viz. moje drivejsi prispevky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    8

    Ale nějaká data už v Outlooku máš, ne? Zpočátku jsi synchronizovala. Pokud tedy nějaká data v počítači máš, pak ti jen doporučuji, aby jsi nechala své PDA raklamovat a zbytek starostí ti s opraveným modelem odpadne....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2011, 16:21
  2. Nejde zapisovat do pameti X500+
    Od Zbyna_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 12:21
  3. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11
  4. nelze zapisovat/upravovat/mazat data na SD kartě (HP rx3715)
    Od HaWran_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 06:52
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-02-2006, 19:52