Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Propojeni PDA Acern30 s autoradiem Pioneer KEH-6900R

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    32

    Ahoj vsem,

    chtel jsem propojit svuj Acern30 s autoradiem, mam Pioneera KEH-6900R a ten nema standardni audio vstup. Maji tam svuj konektor asi devet koliku. Myslim si ze nektere budou urcite audio L a R, ale nevim jestli to nebude chtit jeste nejake ridici signaly, protoze to autoradio ma na displ. viditelne ikony pro CD a minidisc a aktivni vstup se meni jen tlacitkem source no a ted jde prepinat jen tuner a kazetak na ty dalsi se jen tak nedostanu. Neresil jste to nekdo ? Vim ze Pioneer dodava extra krabicku do ktere pak muzu pripojit jakykoliv audiosignal, ale to stoji skoro 3tis. to uz vyjde lip koupit nove autoradio s podporou USB a MP3 )

    diky za jakekoliv info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Zeptej se u nejake firmy ktera montuje tyto autoradia - vim ze kdyz me to jeste bavilo propojovali jsme na vystavach treba 5 automobilu na jeden vystup tak aby ze vsech hrala stejna muzika.Byl na to velice jednoduchy adapter- zkus treba Rachot z Nove Paky - snad se tam obejdes.Firmy ktere vystavuji muziku budou vedet jak na to.Pokud to tve radio umoznuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    32

    Díky za tip, už jsem jim poslal dotaz, snad pomůžou. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    32

    Tak bohuzel to nejde podle nich nejde jinak nez origo redukci :-(
    Je ale otazka jestli to opravdu nejde.....jak jsem se dival na jejich prace tak delaji se samymi znackami na hi-end urovni. To ja zrovna nepotrebuju, me staci zbastlit redukci tak aby to hralo a budu stastny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Tak se vykasli na redukce a jednotlive kabliky vytahni primo z toho konektoru a zaizoluj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    32

    To mam prave strach at neco neodpalim a pak taky ze to tak jednoduse nepujde.
    Na displayi radia jsou totiz symboly pro cd changer a pro minidisc zvlast. Ted jsou neaktivni. Tlacitkem "source" prepinam mezi radiem a kazetou, jakmile bych pripojil napr cd changer pak by se mi nabidnul jeste cd changer atd..
    Takze se bojim, ze i kdyz najdu spravne koliky tak to neudela nic, protoze to nebude mit nejaky ridici signal o jake zarizeni se jedna. Otazka je jak vubec ty koliky najit, a nic neodpalit ? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ten "ridici signal" muze byt klidne jen odpor...je potreba si sehnat schemu zapojeni konektoru, co by snad nemel byt problem a z toho pak zjistis, jak je to delane, ktere "pin" vede jakej signal, ja je reseno informovani o pritomnosti....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    A co tohle?
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30810
    Microstar MEGA DJ je skutečně netradičním produktem tohoto oblíbeného asijského výrobce. Přístroj disponuje přenosem frekvenčního rozsahu 50 Hz ~ 15 kHz a odstupem signálu od šumu více než 80 dB. Vysílací frekvenci lze volit ve 4 stupních po kanálech 0.2 MHz od 88.1 do 88.9 MHz. Dosah tohoto řešení je pro účely použití v automobilu zcela dostatečný - 3 ~ 10 metrů. Cena bez DPH: 500,- Kč Cena včetně DPH: 595,- Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    No když se podívám na tu diskusi pod tím = nebrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    podobne zarizeni se nabizi i k iPodu od Apple a v CR neni povoleno jeho pouzivani, nedostali ho...osobne bych si predtim radsi zjistil, jestli tohle je mozne, v diskuzi tam pisou, ze je to mozne prodavat, otazka je, jestli je mozne to pouzivat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vario - Pioneer DEH-P55BT problém
    Od Prusvit_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-03-2007, 14:33
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 18:32