Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: IrDA ovladač

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Zdravím všechny příznivce PDA....
    Chtěl bych se zeptat jak rozchodim na Dataphonu2 (mda2) dálkové ovládání přes IrDA.Zkoušel jsem NEVO a pár dalších programů, ale vždycky když sem se snažil zachytit signál z dálk. ovládání nějak mi to vykřehlo a nefungovalo to i když sem zkusil třeba přednastavený dálkový ovladače na nějaký přístroje ,stejně to nefungovalo(nevysílá signál).Na druhý straně se přes IrDA spojím se všema ostatníma zařízeníma a komunikuje to(pda,mobily).Můžete mi prosím poradit program, kterej je odzkoušenej a maká?
    Díky Moc Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Taky jsem to zkousel, dokonc jsem nasel nejaky, ktery fungoval, ale vzdalenost byla jen asi pul metru :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Své PDA (HP 6340) spojím přes infraport s každým zařízením, co jsem zkoušel, ale rozchodit dálkový ovladač se mi nepovedlo. Také jsem zkoušel přednastavená zařízení, přijmout vlastní nastavení z ovladače, různé vzdálenosti, ale bohužel... Asi mám smůlu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Ja zkousel Novii Remote Controler - musi byt v nejake nove verzi - pak funguje i na MDA II... Ale stejne ten dosah byl zalostnej... Tak 1,5 - 2 metru. A to jsem jeste musel mirit primo na prijimac. Ale nekterym lidem (i s MDA II) to pry funguje v pohode a bezproblemu i na 5m - tak nevim... Ostatne je tady na to diskuze.. Chce to jen trochu hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    thx a lot chlape,tak sem novii odzkousel a maka uplne luxusne, jedinej problem sem mel s smejdskejma pristrojema co maj spatnej prijimac.....
    ale finlux,phillips, panasonic, sony funguje bombove na 4-5 metru .
    A nesli mi ukladat novy pristroje dokud sem to nenainstaloval do hlavni pameti.
    Vrele doporucuju zdravi Sedlon
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pri lepsi moznosti dalkoveho ovladani zkuste pouzit pred IR portem lupu nekde jsme videl celej brutalni postup
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    7

    Zkousel uz nekdo NoviiRemote Deluxe for PPC 3.1 ???
    Trebas na MDAc? Na jakou nejvetsi vzdalenost se vam komu podarilo komunikovat s IrDA?


    Johny
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HP 214 - ovladač pro kartu CF
    Od MID_ce4you v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 21:44
  2. WIN 98 - USB ovladač
    Od Elgner v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-07-2008, 15:58
  3. Ovládač TEL
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-09-2004, 16:36