Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 50

Téma: Vypadávání ROM paměti u n50.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Mám problém s tím, že už mě párkrát uplně zmizela ROM paměť u n50. Soft reset nepomůže, hard reset už ano. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Popř. jak tomu zamezit? Jednou se to stalo hned po nainstalování lokalizace, podruhé jsem instaloval Sprite Backup, a po resetu už tam zase nebyla. Nenajde jí nic (ani Active Sync) takže se do ní nedá instalovat ani spouště programy které v ní byly nainstalovány.. Za případné rady děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    rad by som ti pomohol, ale jedine riesenie bude asi len reklamacia, mozno sa mylim ale ked sa stale vymazava ROM tak to bude HW chyba
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    No stále, to se říct nedá. Nemám ho sice dlouho, ale donedávna šlapal v pohodě. Poprvé se mi to stalo dnes ráno..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    a nebude to mat na svedomi nejaka aplikacia?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Taky o tom přemýšlím.. teď zkoušim instalovat aplikaci po aplikaci a resetovat jestli zase nezmizí.. ale jednou se mi to stalo hned po instalaci lokalizace.. tak nevim.. teď to zase chvíli de tak uvidim... btw díky za rychlé odpověďi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    jo a ještě mě napadlo jestli je vůbec možné, aby tohle mohla způsobit nějaká aplikace..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    pises ze sa ti to stalo po instalovani lokalizacie, mas tam verziu 8.6?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ano mám tam 8.6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    tak potom uz vazne neviem, akurat by som odporucil HR, nainstalovat setky aplikacie a zalohovat. netusim co to moze sposobovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za rady. Každopádně tuto diskuzi nechávám otevřenou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    co to presne dle Tebe znamena vypadavani ROM pameti? Kdyz Ti "vypadne" ROMka, tak by Ti nenabelho cele zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    To se mi taky stávalo,zkus si vypnout lokalizaci.U mě nakonec pomohl jen HR
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    No nevim jak u jiných ale u Acera je to tak, že jsou 3 oddělení. První se jmenuje operační paměť, tam je systém a instaluje se tam lokalizace a tak.. druhé je ROM Storage, kam se instalují programy a třetí je paměťovka. Takže když mě vypadla, systém naběhne ale programy které jsou nainstalovány právě v ROM Storage nejdou spustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Už jsme si vzpomněl jak to bylo Tento problém mi nastal když jsem nainstaloval lokalizaci do ROM paměti,potom v průzkumníku úpně zmizela složka ROM storage.Ptal jsem se i Sunnysoftu a tam mi řekli že lokalizace by měla být v RAM,tak jsem ji odinstaloval a hodil do RAM a už to myslím běželo bez problémů.A co když vypneš lokalizaci,přetrvávají problémy?
    Tady přikládám odkaz na tu diskuzi http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=8100
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    No teď už to běží v pohodě. HR a nainstalování znovu pomohlo.. ale že by to bylo lokalizací.. jednou to sice bylo hned po nainstalování lokalizace ale podruhý už byla lokalizace nainstalovaná a furt to běželo.. až po nějakým čase to kleklo.. a toho že bych ji instaloval na ROM si nejsem vědom.. ale kdo ví co dělám
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vypadavani hovoru
    Od Šeba_oldd v sekci Touch HD
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 16:08
  2. Vypadávání sítě
    Od cambel v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 08:03
  3. vypadávání GPS signálu
    Od xpeldax v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-04-2007, 20:48
  4. řešení vypadávání ROM paměti u n50
    Od mr.Advice v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 00:08