Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: HP iPAQy rx1950 / rx1955 - levné a s WiFi

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    http://www.todopocketpc.com/foro/showthread.php?t=68546

    Španělský server todopocketPC zveřejnil informace o údajně připravovaných modelech, které mají nahradit h1940.

    odhady parametrů.
    - Windows Mobile 5.0
    - Procesor Samsung S3C2442 (300 MHz)
    - 64 MB ROM, 32 MB SDRAM, 36 MB FileStore
    - Displej -TFT QVGA 240 x 320 pixel 3,5”, 65.536 barev .
    - Rozšíření - 1x SDIO
    - WiFi 802.11b, infraport
    - Baterie - 1100 mAh Li-Ion vyměnitelná
    - 76 x 48 x 14 mm
    - Váha - 125 gramů
    - Cena - ? ? ?

    S ohledem na očekávanou nízkou cenu a WiFi může jít o zajímavou novinku pro začínajících uživatele.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    32 MB RAMky? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pro WM5 to prece staci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ale jo, ja nerikam, ze to nestaci, ale preci jenom RAMka zase tak draha neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ani BT neni drahe, dyt ma stat cca 3USD a taky neni vsude treba v tomhle iPAQu zda se, ze neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    První obrázky, ale podle mě je to iPAQ 4150.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No to je 4150ka, jak vysita...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mám ještě 4150 doma, tak jsem porovnával. Akorát tam upravili pravé tlačítko, jinak je to do posledního šroubečku a nálepčičky 4150.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://h20195.www2.hp.com/search/pdf...ad821eb794.pdf

    Doporucuji prolistovat, opravdu rx1950 tady bude co nevidet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    OT: HX4700 už tam nabízejí s WM 5 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nereaguje display - iPAQ rx1955
    Od .Den_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 00:49
  2. Opravdu levne PDA s WiFi a BT
    Od h4wk3y_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 21:32
  3. HP rx1950 a problém s wifi
    Od Mateas v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 12:09
  4. Nové ROM updaty pro iPAQy!
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-08-2004, 15:28