Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nová verze aplikace Skype pro PPC/WM (beta)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... nedavno byla uverejnena nova beta verze aplikace Skype pro PPC/WM zarizeni s oznacenim 1.2. Ke stahnuti zde. Pred jeji instalaci doporucuji precist toto forum. Na mem iPAQu 4700, zatim bezi vse jak ma ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Mohl by jsi strucne napsat zakladni informace v tom foru?Nejsem moc zdatny anglictinar a myslim, ze nejen ja bych to ocenil.Moc diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... uzivatel 1 - nefunguji odchozi skypeout hovory (neuvadi zarizeni)
    ... uzivatel 2 - problemy s posuvnikem v kontakt listu (iPAQ 6515)
    ... uzivatel 3 - problemy s nastavenim funkce potlaceni echa (iPAQ ???)
    ... uzivatel 4 - instalace OK, ale Skype nespusti (audiovox XV6600)

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ty joooo, tomu rikam rychla odpoved.Diky
    Z fora jsem stahl xscale verzi a jdu ji zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ... zlepšení kvality hlasového přenosu, podpora hlasové pošty.... nové ikonky Skype In a hlasové pošty ...
    Požadovaný procesor min. 300 MHz (s integr. WiFi nebo EDGE), s rozšiřující WiFi kartou min. 400 MHz.

    Zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Jede vam to nekomu? ja se pripojim, ale na jinem PC nejsem videt :-( jsem tam offline a ja mam taky vsechny kontakty off.. takze jsem odpojeny :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dříve (starší verze) Ti to fungovalo?
    A pokud jsi off line, jak píšeš, tak asi připojený nebudeš. Zkus SR a připojit se znovu, popř. odinstalovat, SR a opět nainstalovat. Taky nezapomeň, že je to beta. Jedeš přes GPRS nebo WiFi?
    Já doufám vyzkouším večer na novém připojení a dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    sorry, ze jsem se neozval tak dlouho:

    Pripojim se, normalne se mi zobrazi kontakty, dokonce se zobrazi i jeden online-se kterym to zkousim.. dam volat a to mi napise connecting.. a nakonec to napise neco ve smyslu nejde se dovolat..

    Pripojuju se via PC pres BT 256/64.. na PC funguje skype v pohode..

    Vim ze to je beta, ale bylo by good, kdyby to fungovalo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Tak uz mi to jede, stacilo jenom dloooouho pockat, nez se to vsechno pripoji.. skoda jen, ze zvuk jde z externiho repracku (mam MDA)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Skype 2.2 Beta for Windows Mobile
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 08:24
  2. Beta-verzia Skype pre Smartfouny.
    Od pdq v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 15:48