Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HP 6340 a IR remote

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Podařilo se někomu zprovoznit ovládání např. televize pomocí tohoto PDA? Zkusil jsem Remote Control a VITO Remote. První program jsem nebyl schopný zprovoznit (pokaždé se sekl a pomohl jen soft-reset), VITO zase hlásí nekompatibilní procesor. Máte někdo nějaký tip?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Odpovím zde sám...
    Po zkoušení spousty programů mi nakonec na tomto PDA nejlépe funguje Novii Remote Controller, a to na více než 3 metry. Doporučuji ho tudíž pro ty, kteří mají s jinými programy pro ovládání přes IR problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Jo novii remote to je výborný program a teraz je nová verzia deluxe :yes:
    Mne funguje aj z 5-7 metrov
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    4

    Zdravim, Mam skromny dotaz, Mam IPAQ 2210 na kterem je Nevo, mam ale televizi ORAVA (vim je stara ale...:-) v seznamu vsak neni, nevite jako co ji mam nastaavit? dekuju Peta Siler
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V Novii Remote Deluxe ve standardní nabídce značka Orava (překvapivě) také není, ale je možné k tomuto programu z oficiálních stránek stáhnout databázi s dalšími asi 500 přístroji, a jestli ani tam nebude (docela pravděpodobné), můžeš si přece vytvořit ovladač s vlastními signály z dálkového ovladače (a v NR Deluxe i s vlastním designem).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    4

    S hp 2210 pracuju teprve neco malo dni, muzete mi prosim poradit primo adresu na upgrade nevo? nejak se mi nedari prinutit ho naucit zrovna moje ovladani. dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Kto by chcel možem mu poslať namapovaný ovládač na ovp orava telky máme ho doma je to univerzálny mám ho namapovaný a idú s tým prepýnať skoro všetky značky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    Ja osobne pouzivam TV Remote Controler, funguje perfektne, navic do nej lze velice jednoduse nahrat nove prikazy..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WiFi u HP 6340
    Od J.Fiala v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 19:56
  2. GPS na HP 6340
    Od rotor v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 13:07
  3. HP 6340
    Od ocech v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-07-2005, 11:35
  4. 6340
    Od IT-man v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 12:31