Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Mio A701 - komunikátor s WM 5.0 a GPS (a VGA?)

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tchajwanský Mitac by měl příští týden představit první komunikátor s WM 2005 Phone Edition a integrovaným GPS. Procesor Intel XScale PXA 270 (520 MHz), RAM 128 MB a ROM 64 MB, karty SD/MMC (SDIO?), fotoaparát 1,3 megapixelu, telefon tri-band (900/1800/1900 MHz), GPRS tř.??, BT 1.2, VGA ??, cena ??, v prodeji ??.
    2.7" QVGA displej ??, FM rádio ??.

    http://www.theregister.co.uk/2005/08..._a701_exposed/


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Další informace:
    Nemá číslicovou klávesnici, jen několik základních tlačítek, zbytek ovládáte a píšete stylusem na dotykovém displeji. Není jasné rozlišení displeje. Někde je uvedeno QVGA, jinde uvádí VGA. Na žádném obrázku jsem neviděl, kde je zasunutý stylus. Design je velmi kompaktní a zajímavý. Anténa GPS vestavěná, ale je zde možnost připojení externí antény. Datové přenosy patrně obstará jen GPRS, o EDGE zatím žádná zmínka.

    http://msmobiles.com/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kde pisou, ze to bude mit VGA? Ja co se tak divam po svete, tak vsude pisou QVGA...

    Stylus podle mne bude zespodu, podobne jako na Asusech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad VGA
    Už to tam není, takže tam asi měli chybu. Omlouvám se, ale jsi asi jediný, kdo to důkladně čte a všiml si toho.
    Mě se to zdálo divné, taková malá cihlička s VGA. Ale proč ne? Na fotkách ten displej vypadá velmi slušně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Protoze ma 2.7" LCD, to to bude vypadat lip...
    A jinak jak muzes vedet, ze jsou to fotky? A ne nejake vyrenderovane veci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    neni to spatne, alespon co do vzhledu, nevim, jestli je to tou barvou, ale proste vypada fajn...podoba se dost telefonu...jen mam pocit, ze je nejakej tlustej, asi by mel zhubnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A tu GPSku maji dat kam?

    Tomuhle k dokonalosti uz chybi jenom 4" VGA a 3G+EDGE+WiFi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    24

    Více informací ;-) uz vim za co vymenim svuj MDAc ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nebude jednodussi koupit jenom BT GPSku? V podstate je to Compact + integrovana GPSka...
    Jo, a WM5...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    24

    A 128MB pameti a lepsi design ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... a rychlejší procesor ...
    ¨
    ... takže pořád ještě Compact Beechere?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja jsem napsal v podstate, ja jsem nerekl, ze je to Compact + GPSka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    coz v podstate je pak vse jako MDAc, neco ma mozna jeste jinej diplay a moznoa jeste nejake malickosti, ale v podstate jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Vi se už nejaké novější informace a zda bude i pro CR.Hodně zajímavé zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Je to pěkný :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Komunikátor s GPS a Wifi do 14 kKč
    Od Black_Dragon_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-02-2008, 15:31
  2. Reakcí: 162
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 17:35
  3. PDA komunikátor
    Od Behe v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 10:36
  4. Komunikator s VGA
    Od Pfemir_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-10-2007, 15:22
  5. jaky komunikator do 12 000 ?
    Od X_Ljuke_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 23:08