Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: dočasné nezobrazování stránek jak na IE tak na NetFront

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Ahoj potřeboval bych poradit, stává se celkem dost často že se mi nezobrazí stránky třeba i úvodní stránka ce4you jak na IE kde to napíše stránka kterou hledáte nemůže byt zobrazena, tak ani na NetFront kde to píše cannot read page check connection type : TCP connect. A pomůže SR, po něm se zase zobrazuje vše normálně. dík za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    21

    Tak to jsi v té první lepší fázi. Mě to dělalo taky a teď už soft reset nepomůže, prostě to píše stejnou hlášku pořád, i když jsem třeba připojen kabelem k PC a ten na net. Takže se připojuji s žádostí o radu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Smazat Cookies, Historii a Temporary Internet Files nepomůže? Pokud ano, můžete použít tuto úpravu - bod.3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    21

    Tak, provedl jsem odstranění shora uvedeného a teď mi ta potvora píše:"URL adresa má nesprávný formát. Zkontrolujte zda jste zadali adresu správně". Po odkliknutí OK se IE zavře, adresu ani nelze zadat. Když se mi to podaří obejít přes MSN a pak např. vložit adresu některou z (doposud funkčních)oblíbených, nebo jinou správnou, stejně se objeví "stránka kterou hledáte nemůže být zobrazena". ICQ funguje, pošta taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Schválne skús zadať nejakú wapovskú adresu,napr. wap.idsystem.sk a keď ti ju načíta,ukonči prehliadač a znovu ho spusti.Keď nepomôže,vyhľadaj v adresári Windows súbor welcome.exe a spusti ho a potom skús spustiť prehliadač znovu.Ak nezabere ani to,tak by bolo vhodné obnoviť systém/HR/.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pokud je to tak, ze se Ti hlaska zobrazi primo po spusteni IE, mozna jsi odstranil, nebo zmenil homeage....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    21

    Bingo! Rada se spuštěním welcome.exe trefila do černého a na Slovensko putuje poděkování !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nezobrazování SMS - neukládání odeslaných SMS
    Od kodl_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-01-2010, 10:33
  2. NetFront 3.3...
    Od kubisz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 23-10-2006, 12:58
  3. Dočasné soubory internetu
    Od ok2shi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-06-2005, 15:24