Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: internet přes pda

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Mám otázku,jsem novopečeným majitelem asusu wl-500g, no a protože na desktopu nemam zatim wi-fi a podle peňez to nebude jen tak,tak šlo by to přes kolíbku? Že bych se připojil na pda a pda vložil do kolíbky.....díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Pokud myslíš, že máš doma PC připojený k netu, dáš PDA do kolíbky a budeš na netu v PDA, tak to samozřejmě možné je. Mě to funguje standardně přes ActiveSync. Jiná věc ovšem je, proč být na internetu na PDA a koukat do toho titěrnýho displeje, když můžeš být na netu na velkým PC? No to je ostatně tvoje věc, v každém případě zkus v případě potíží prohledat fórum, určitě je tu někde podrobný návod na řešení případných problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ale on chce použít HX jako "WIFI modem"!!! pro PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    No nevím jestli je to hodně, ale PCI karta se dá pořídit od nějakých 700 Kč i s DPH (nová) a možná někde v bazaru i levněji. A pokud by to bylo na doma, tak by měla stačit ta nejlevněší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    přesně tak, pda jako modem.. nemam ještě svuj vlastní zdroj příjmu, nemam zasebou ani střední takže sem brigádou vydělal sotva na AP... takže jako prozatimní řešení... vim že u mda to de, ale tohle přece jen neni mda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Chápu finanční situaci, ale jestli to půjde nevím a pochybuju. U MDA je to něco jiného - to je fakt modem.
    Ale podívej se po bazarech - třeba na www.jarmark.cz. Třeba tan něco seženež už za 300 -400 Kč, ať PCI kartu nebo USB dongle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    no tak asi nic, holt budu na netu na pda, neř vydělám :
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    A co zatím použít kabel. Ten je ještě levnější a do budoucna se taky využije. Teda nevím do jaké vzdálenosti a proč si kupoval tohle AP. Je možné, že si ho koupil a dal někam ke kámošovi nebo na půdu,... To nevím. Ale půda by asi byla řešitená kabelem? Nebo se pletu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    právě že ap odstranilo kabel, kterej vede od adsl.... adsl je v jiný místnosti, takže kabel překážel a byl moc dlouhej....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Aha, takže v případě potřeby můžeš kabel k AP natáhnout a surfovat na PC a pak ho zase zbalit. To bych to asi řešil takto a snažil se rychle vydělat na tu kartu, protože přes Hx to podle mne nepůjde. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aneb nekolikrat probirane tema PDA jako proxy/router...
    Nejde to, z principu, protoze WM nemaji v sobe routovani a umoznuji komunikovat pouze na jednom pripojeni... Toz tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet přes AS
    Od zdenpok v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-04-2009, 19:30
  2. Internet přes ActiveSync
    Od Filip Veškrna_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 19:43
  3. Jak Z PDA na internet přes USB kabel?
    Od Jonage v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 22:24
  4. Internet přes BT
    Od libor_m v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 12:14
  5. Internet přes BT z PC
    Od ali-c v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2004, 12:52