Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Opakované samo-nastavenie defaultného Windows zvonenia v MDAc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Neporadí mi niekto, prečo sa mi v MDAc opakovane samo nastavuje defaultné Windows zvonenie, napriek tomu, že to neustále nastavujem na želané zvonenie v Telefón-Nástroje-Možnosti-Telefón/Zvuky, kde sa mi za krátky čas opäť objaví po nejakom "samonastavení" default Windows. Soft reset nepomáha. V registroch mám nastavené HKEY_CURRENT_USER / ControlPanel / SoundCategories / Ring / a v Directory mám Storage Card/Rings. V tomto adresári sú moje želané zvonenia.
    PhoneAlarm v.1.1 v profiloch má tiež nastavené želané zvonenie. Nastavenie v Zvuky a Upozornění je taktiež na želanom nastavení, ale zvoní len default Windows.
    Prosím skúsených o radu. Žeby ten tweak s registrom nefungoval? Pred zmenou toho registru sa domnievam, že to fungovalo, len nechcem zahlcovať pamäť zvukmi (ale pre istotu pridal som do adresáru Windows k defaultnému aj to moje želané, aj tak bez úspechu, maxim. jeden hovor má moje želané zvonenie, ale potom opäť default. Chaotické správanie.)
    Díky za prípadnu radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    tohle se mi jednou stalo, prestali hrat MP3jky, poskodila se asociace a pomohl mi az HR...jen ted nevim, jestli byl problem jen s MP3 zvonenim, neby mi neslo ani zadne jine, nez dafault...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    HardReset bude posledná, ale najmenej sofistikovaná varianta, ktorá ma riadne nasrdí. Verím, že niekto bude vedieť "vo co go". Správa sa to chaoticky, raz zvoní ale potom už iba default, rsp. niekedy iba default.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A zkousel jsi, jestli je to jen otazka MP3 zvoneni, nebo i WAV?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ten môj želaný zvuk mám vo wav
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Mám úplně stejný problém, používám PhoneAlam v poslední verzi. Sranda je ale to, že mi manželka zavolá 4x za hodinu a ono mi to na střídačku zvoní Default a přiřazený ton. Jsem už z toho na prášky... Zatím jsem vyčuchal, že to má něco společného se změnou profilu ve Phone Alarmu, ale nevím přesně co ?.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Ještě musím dodat, že jsem zkoušel všechny varianty formátu zvuku a také různé adresáře včetně defaultního ve Windows. A nic...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Geoffrey, až niečo vyzistíš, daj vedieť. Zatiaľ skúsim preinštalovať ten phoneAlarm, čo by malo byť jednoduchšie ako HR. Len či je to tá príčina. Prečo sa domnievaš, že je to phoneAlarm??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    neni to chyba PhoneAlarm, ja ho totiz neuzivam, pouzivam ZenPhone a mel jsem stejnej problem...a psal mi i nekdo, kdo to neuzival vubec a dopadnul stejne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    2Hybo
    žeby som kápl na riešenie?
    Asi sa jedná o malú pamäť (síce neviem akú ROM) a Windows automaticky zhadzuje niektoré applikacie, alebo procesy. Stáva sa to najmä u custom zvonení a PhotoContacts.
    Niektoré má chránené pred takýmto ukončením, čiže dalo by sa asi nastaviť aj u užívateľských appl. aby ich Windows neukončil. Len ako? Preto tá otázka na teba, alebo žeby Rišo????
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    to nemyslim...neni to problem aplikace, protoze tohle nefunguje ani pri rucnem prenastaveni...krom toho, pak by to po SR nedelalo...a nakonec, automaticky se ukoncuji aplikace (a to ne vsechny) a ne systemove procesy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zväčšil som pamäť - úložný prostor (čo to je vlastne - je to na beh oper.systému?) na úkor spustených programov a ajhľa!!! Po dlhej dobe mi PhoneContacts (PO DLHDEJ DOBE) ukázalo svoju tvár a fungovali i custom ringtone.
    Nerozumiem tvojemu výrazu, že to nie je problém aplikace .... To tvrdím aj ja, tvrdím, že je to vec OS, ktorý zhadzuje v "úzkych"- s pamäťou - niektoré aplikacie. Zatiaľ sa to empiricky potvrdzuje. Ide o to, či sa dá nastaviť, aby zvolené - určené aplikacie OS nezhadzoval.
    p.s. softreset asi nepomôže, ak je pamäť pre OS zapchatá inštalovanými aplikaciami, aj keby hneď neboli spustené a OS nedovolí spustiť na pamäť náročné napr. ringtones z mp3 resp. fotokontakty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Tak mně nepomohlo ani posunutí lišty, navíc telefon nevibruje, pokud mám nastavenou vibraci hw tlačítkem. Pokud přidám vibraci softwarově v nastavení zvuků, tak vibrace funguje.
    Trochu jsem si pohrál v nastavení registrů a možná jsem něco pomazal. Mám tam:

    HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/SoundCategories/Ring/
    Default (hodnota nezadána)
    InitVol 4(0x00000004)
    DefaultRing Windows Default .wav
    Directory \Windows\Rings
    AttenuationCategory 2(0x00000002)

    Prosím někoho, aby se podíval, zda to má stejně nebo jestli tam nemám nějakou chybu (překlep). Dík, (L)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Tak už mi to jede, začlo to "samo". (L)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    stojí za to, si prečítať vysvetlenie Beechera v nasledujúcom vlákne :

    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...883&dd=0&fi=10
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. zmena defaultneho cisla majitela
    Od onlyreal v sekci Touch HD
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-07-2009, 22:07
  2. Nastavenie MP3 ako zvonenia na P535
    Od dalid v sekci P5xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-11-2008, 20:40
  3. MDAC a opakované připojení GPRS
    Od vanha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2007, 16:28
  4. Qtek 8310 ako vypnut nastavenie ready only v adresari windows??
    Od marty22_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 12:55