Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: World Off-line

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Nainstaloval jsem si World Off-line od Sunysoftu, nevím ale jak synchronizovat kanály. Pomůže mi někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jaky konkretni mate problem ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Nevím jak provést synchronizaci zvolených kanálů. Postupoval jsem podle nápovědy, ale nedaří se mi to. Jsem připojený na desktop přes USB kolíbku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pokud to spravne chapu, kanaly tam mate, vse je nastaveno, ale kdyz date sync, tak vse probehne s vykricnikem. neni problem v tom, ze z iPAQu nemate pripojeni na net ? Kdyz skusite v pIE stranku, zobrazi se ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Přesně tak, když dám sync, vše proběhne s vykřičníkem. pIE je propojen na net, při zadání jakékoliv adresy se stránka zobrazí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    hmm, to je divne. jakou verzi mate ? ale tohle valstne nedelala zadna verze. Jeste je mozne zadat proxy server do WOLu, pokud neni nastaven ve work connection.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Mám verzi 1.0 b . Proxy je nastaven ve work connection. Myslíte zadat do každého souboru *.wol nastavení proxy ?? V tom případě poprosím o radu, jak napsat příkazový řádek ve *.wol
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ne, proxy se zadava globalne v aplikaci. dal jsem na web novou verzi 1.2, takze si ji stahnete. ma nove funkce, jako podpora mezer a nepodporovanych znaku, mazani cache z pIE, ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Stáhnul jsem si novou verzi, nainstaloval a kanály sinchronizuje. (nastavil jsem proxy). Díky za pomoc. Mám ještě jeden dotaz. Jak je to s aktivací nové verze ? Zatím je instalována jako demo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no, pokud jste vlastnikem plne verze, pak staci na tom samem PC instalovat demo, reg. informace se prevezmou z PC. Pokud to nejde, napiste mi mail s lic. cislem a PINem a ja Vam poslu novou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Díky za zaslání nové verze. Program funguje perfektné, můžu jej jen doporučit. O jeho kvalitě ostatně vypovída dnešní článek na na PALMARE (www.palmare.cz).[]
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. World off-line versus pRSSreader
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 15:56
  2. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 15:01
  3. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 22:21
  4. World off-line mně nejede přes ActiveSync
    Od JiriE v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 03-08-2004, 10:54
  5. world off line - sovavsiti - problem
    Od m.sachl v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 17:25