Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: ARGENTUM: This is war 1.2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    7

    Nedavno jsem si poridil tuto skvelou strategii vlastni HP iPAQ H1930 !
    Vsechno jde v pohode instalace zadani Registracniho kodu.. chci to spustit objevi se cerny displej a v levem hornim rohu se objevi nahrávám argentum a za 3sekundy to lehne zpet na zakl. displej Windows CE prosim vas jak se mam z toho dostat ? hru jsem si zaplatil a ted mi nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nemuze to byt tim, ze verzi programu mas 1.xxx a tvuj serial je na 1.2? O tomhle problemu se uz nekde psalo... To by ale bylo divny, ze by ti vyrobce poslal jinej serial, nez by mel. Zkus se na nej obratit, jiste ti posle novy, spravny.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Ja mam podobnej problem, nevi teda nekdo co s tim je? Vcelku rad bych to zjistil..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Treba patch na verziu 1.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Je fakt, ze mam verzi 1.092, a muze mi nekdo poradit, kde je k dispozici? Nepodarilo se mi ho najit..Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    http://www.pocketmatrix.com/forums/viewforum.php?f=3
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    me to dela i s tou vezi 1.2 (jak na wm2003SE tak i na WM5.0 - mda2)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od jerrry
    me to dela i s tou vezi 1.2 (jak na wm2003SE tak i na WM5.0 - mda2)

    Tak nas je asi vic.

    Loox600 WM2003 a ten samy problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Me se sice podarilo stahnout patch na 1.2, ale pouze z 1.1, takze jeste musim stahnout nekde patch z 1.092 na 1.1....A doufam ze to rozchodim, protoze demo se mi moooc libilo!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Ja som už v 6 misi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Tak jak hledam, tak hledam stale beznadejne, nemate nahodu nekdo ten zmineny patch z 1.092 na 1.1? Nebo typ kde ho stahnout? Budu hledat dal, ale za kazdou radu budu vdecnej..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ARGENTUM This is war 1.1
    Od Onygzz v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2007, 15:04