jasně že bych to vyházel. v reálu používám jen Resco a občas "jednoruční" Blimkeys, ale otázka zní jak?
Transcriber, Letter Recognizer, Keyboard a Block Recognizer tam je podle mě automaticky systemově. Leng je z češtiny. :?:
jasně že bych to vyházel. v reálu používám jen Resco a občas "jednoruční" Blimkeys, ale otázka zní jak?
Transcriber, Letter Recognizer, Keyboard a Block Recognizer tam je podle mě automaticky systemově. Leng je z češtiny. :?:
tak to nevim, jak to odstranit, problem bude asi jinde...
V Pocket Tweak je možnost zaškrtnout ty klávesnice, které používáš, ale nevím zda ta funkce klávesnici úplně deaktivuje nebo jen skryje.
jen ji schova z menu vyberu...
a jak se tedy těch nepotřebných "vstupů" zbavit? ví někdo? dík![]()
pridam/zopakuju otazku:
existuje cestina do Decuma On Spot?
dik
Pokud vím, tak do Decumi je možné si navolit až 30 vlastních znaků. Takže s tímhle by problém být neměl. Ale jinak přímo CZ ne.
mam verzi 3.0 a jde tam nastavit pouze 10 vlastnich znaku :-(
kde si vzala to cislo 30?
Tak to nevím. Mě tohle jen říkal znamý, co používá Decumu na Palmu.
tak co. Je někdo komu Decuma funguje na MDA II ? Ja zkoušel fůru "věcí" jak to rozchodit a nic. Škoda. Vypadá to velmi zajímavě. :no: bude muset pryč.
tohle pisou autori:
Supports Palm OS5, Pocket PC and Symbian OS
The software is compatible both with most Palm OS 5 devices with a high resolution display, and all Pocket PC devices. It has been tested on several of them including Compaq iPaq 3600/3700/3800, HP Jornada, Fujitsu-Siemens Pocket Loox and Toshiba Genio 5500.
Decuma Alphabetic's first solution for Smartphones is for mobile phones based on Symbian UIQ. This unique HWR solution for Smartphones invites OEM manufactures as well as consumers. Consumers can download Decuma's solution from Handango.
A co Calligrapher? Co myslite že je lepsi?
rekl bych ze Decuma, Calligrapher jsem nezkousel, ale podle screenu je zretelne, ze nemuzu ke kazdemu pismenku napsat svuj znak, jak ho pisu, coz je podle me velka vyhoda Decumy, proste mu ukazu, jak pisu, v Calligrapheru pouze vybiram z nekolika moznosti, coz mi prijde nekdy dost problematicke...
ale je to jen muj neobjektivni nazor, nechce se mi instalovat a zkouset dalsi soft, zvlast, kdyz jsem spokojeny :-)
No. To jsem taky četl a pochopil jsem že to musí běžet. Jenže realita je jiná. Kdepak ten problémek asi budePůvodně odesláno od cubas
![]()
neexistuje nejaka specialni verze pro tyhle zarizeni? (vubec se v tom nevyznam...)