Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: samovolne formatovani karty

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Lidicky mam dotaz,na brachovo MDA 1 se strasne casto stava,ze se po soft resetu zformatuje karta,aniz by to vyplivlo nejakou hlasku!je tam ROM 4.01.16 a RADIO 4.21.00 stavalo se to ale i u jinych verzi ROM!Je to sice MMC 512 A-DATA,ale delalo mu to to same i s MMC 128 MB SANDISK!Nekdy se stane,ze se jen nezobrazi obsah a staci vyndat a zase vratit,ale v posledni dobe uz to cele smaze!setkali jste se s tim uz nekdo?Omlouvam,se jestli to tu je,ale nikde jsem nenasel!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Nikdo se s tim nesetkal???To je skoda,uz nevim co s tim!!Ale dat si na kartu filmy,ze na ne mrknu,az se nekde zaseknu a pak v te chvili zjistit,ze je karta prazdna,to opravdu na....!!Samozrejme,ze bracha jeste nema tolik moznosti se nekde zaseknout,jako ja,ale treba mp3 pouziva dost a porad mi boucha pod oknem,at mu nakopiruju muziku,na kartu,ze delal SR a je to pryc!!!U me na MDAc ta karta jede super...zadnej problem a dokonce jsem ji urcitou dobu sam pouzival!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Můžu k tomu říct jen to, že kdysi jsem měl stejný problém. Vlastně ještě horší, MDA mi karty doslova zničilo, nejen mazalo.. MDA I jsem vystřídal celkem 4 ks, stejně se problém s mazáním karty občasně opakoval. Za rok používání MDA jedniček jsem přišel o 4ks SD karet, přestali zcela fungovat a ani v servisu je nerozchodili. Vyřešil jsem to až zakoupením MDA II.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    ja mel podobny problem na ipaq 1915 s kartou kingstom, kdyz sem tam dal jinaci, tak to fungovalo dobre. kartu sjem pak dal zname do fotaku a tam funguje snad dobre dodnes. ale ted uz mam 1940, takze nevim, zda tento problem ma muj nasledujici majitel, ale vzhledem k tomu, ze se neozval, tak si myslim, ze mu to funguje. co se mi podarilo vysledovat jen to, ze kdyz jsem na kartu pristoupil hned po restartu nebo kdyz pristupovala nejaka aplikace na pamet a ja sem hned po jejim ukonceni pustil dalsi. pak taky kdyz se mi podarilo kartu zaplnit.

    tak snad to trosku pomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    tak dikes chlapy,mam radost,takze misto babicky jednicky,koupit tetu dvojku!!ten se mi vyplati,ten bruder!!!ach joooo....ted jsem si koupil moji kartu a tu starou jsem mu dal!!!myslel jsem,ze je v haji ta stara 128mb...no nic,tak si vydela aspon na pulku!!!mejte se zednici!!at vam cihly drzi!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    77

    Se samovolným formátem karty na MDA1 se setkal snad každý kdo ho měl(včetně mě). Kdysi jsem se někde dočetl že je to způsobeno témátky pro today a pravou zůstává, že když jsem ho neměnil a nechal na default, tak mi z katy již nikdy nic nezmizelo. Třeba vám to pomůže..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    22

    Mno tak tohle se mi teda taky stavalo. Mel jsem MDA I a tam to bylo celkem pravidelne, pak jsem presel na Eurotel DP II a problem jsem mel stale. Me pomohlo nasadit jinej soft nez SPB, od ty doby co tohle nepouzivam, tak se muzu na kartu na 100% spolehnout. V dobe pouzivani SPB hlavne PocketPlus jsem byl z neustalych vymazu karty uplne na prasky!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    od SPB tam nic neni,prijde mi to na prd,jsou tam jen nejdulezitejsi veci,ktery mladsi bracha vyuzije!!!zkousel jsem tam nechat i default tema,ale porad to same,dal jsem tam i mensi tema,ale zase...ted uz to nedela tak casto,ale dela!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    59

    Ahoj chlapi, mě to sice karty nelikviduje, ale stává se mi že občas vyndám Compacta z pouzdra a na obrazovce je potvrzovací hláška o formátování karty, odkliknout ano je občas dílem okamžiku. Kdybych ji chtěl sformátovat tak tu možnost určitě ani nenajdu :-) Nevíte někdo pročto, coto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Občas se mi karta po vyjmutí a zpětném vložení nezobrazí.Ale stačí skočit do jakéhokoliv pod-menu a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    70

    Můj první příspěvek, bohužel, směřuje přímo zde.. Koupil jsem MDA compact, sice s druhé ruky, ale to je jedno a hned první den se mi sama od sebe karta smazala (A-DATA 1GB). Řekl jsem si, ok, třebas to chce čas, tak jsem opět znovu vše nainstalil (zálohoval, ale na kartu) a karta fungovala- až do dnes. Připojím se v práci, mrknu na today a zastupci jsou pryc, karta prázdná..
    V příspěvcích o kartách jsem se dočetl, že jsou horší zkušenosti právě s těmito kartami, ale může mi to někdo potvrdit? Nemůže to být třebas něčím jiným (čím?)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    U MDAc mi to obcas delalo to,ze jsem zapnul pristroj,nebo ukoncil nejakou aplikacku a karta nebyla!!!Zkousel jsi ji treby i nekolikrat vyndat a zase zastrcit do slotu???To se mi stavalo a timhle se chytla,ale jestli jsi to delal a nic na ni neni,tak ji zkus nejdriv sformatovat v PCcku a zkus obe moznosti,jak FAT tak i FAT 32...pokud to bude delat porad,tak zkus reklamacku,ale se stestim,treba me vlastnim,bych prisel na prodejnu,nebo do servisu a karta by byla mesic uplne v pohode a po prichodu domu by se zase sformatla!!!!!No zkus to sformatovat a pak napis!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    MDAc ma sice nejakej problem treba s Pretec kartama,ale co se tyce problemu s Adata, tak ten je beznej tamer u vsech zarizenich....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Formátování SD karty v PDA
    Od scarabeus_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2010, 09:00
  2. Formátování paměťové karty
    Od thank v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 23:16
  3. Qtek 8310 - Formátování karty
    Od Milan Švec v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 21:55