Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: MDAc - nechodí dotykový display

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak mi dneska přestal chodit dotykový dislplay, včera bylo vše ještě OK. Zkusil jsem HR a pořád nic. Má cenu ještě něco zkoušet nebo rovnou reklamovat? Folii tam nemám. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pokud ani po HR a v cistem zarizeni nejde, pak neni co zkouset...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Hm toho jsem se obával. Takže musím připravit balíček. Když bylo zakoupeno v ahmobile, tak to budu posílat do gsmobile? Teď ještě sehnat kupní doklady - jsou u účetní. Ach jo měsíc bez PDA. Te´d ještě sehnat alespoň nějaký mobil jinak jsem v ... ( ( (
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Existuje nějaký způsob jak obejít tu konfigurační obrazovku, kde se musí klikat na display? abych alespoň měl mobil než něco seženu. Na SIM jsem si vypnul vyžadování PINu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ne, myslim, ze nelze, je to konfigurace casti hardwaru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    159

    Nedával si těsně před touto závadou folii. Mě se stalo, že sem dal folii, která byla zastřižená z větší a částečně sem ji musel zastrčit pod okraje. Stalo se přesně co popisuješ - displej nereagoval na dotek. Odlepil sem folii a fše bylo opět super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ano, to se muze stat taky, pokud je folie moc velika a zasouvate ji pod okraj zarizeni, muze nstat, ze jeji tloustka zaridi permanentni stavi kliknuti a pak se vrstva muze tvarit jako nefunkcni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Fólie zasunutá pod okraj to může dělat, ovšem...
    Citace Původně odesláno od Cvrnda
    Folii tam nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    me tak napadlo, nemuze byt pod okrajem nejaky sajrajt, mozna by stalo za pokus obet kraje jemnym kartackem, IMHO horsi uz to asi byt nemuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Folii jsem sundal den předtím. A chodilo to. Novou jsem nestačil nasadit. Už je poslán na reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    ahoj, stalo se mi totez, folii jsem odlepil a nic. Zkusil jsem ruzne verze "BIOSu", naposledy posledni z XDA-developers, coz je nejaky Qtek. Ted, kdy nic nepomohlo, budu asi muset reklamovat, ale nemam originalni obraz od t-mobile. Mate ho prosim nekdo? moc X dekuju, totem@exception.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, tak pro pořádek - MDAc se mi dnes vrátilo z reklamace - vyměnili display. Byl jsem bgez něj 17 dní - hrůza. Ptal jsem se i na možnost flashnutí nové ROM (bylo by to bez porušení záruky) - zatím není.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak story pokračuje. Od čtvrtka co se mi MDAc vrátilo se mi několikrát natvrdo zresetovalo. Bylo mi to divné, hledal jsem příčinu v SW, ale nic nového jsem neměl (oproti stavu před reklamací). Až včera jsem přišel na to, že stačí lehce zatlačit mezi displayem a ovládacími tlačítky a v okamžiku nastane HR. Už ho posílám zpátky na reklamaci reklamace.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-04-2009, 10:01
  2. nefunguje dotykovy display
    Od kaiser222 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 31-07-2008, 22:42
  3. Treo 750 - nefunkční dotykový display
    Od Milos Treo v sekci Palm
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 12:23
  4. HP ipaq hx2110 - dotykový display - problém
    Od sithius v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2008, 04:35
  5. Necitlivý dotykový display
    Od xhladi07 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 18:17