Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Která hlasová navigace poběží pod Ipaq 6515?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Muzete mi prosim poradit co mi pobezi na 6515? myslim na tom mensim displeji. Navigon se mi instalaci nechyta, tusim ze bude zrada v tom rozliseni. Nepotrebuji aby mi to ukazovalo kde jsem, potrebuji planovani trasy, navigaci, pri zmene trasy prepocet, zoomovani pri zmene rychlosti, pochopitelne hlasova navigace, muze byt klidne nemecka ci anglicka. Diky za radu, prodal jsem stare pda a ted netrefim pomalu ani domu :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    TomTom pujde, SmartMaps myslim taky, PocketKim taky...udajnde se planuje Dynavix a verim, ze i dalsi se brzo dockaji uprav....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    zatim jsem zkusil starsi verzi smartmaps, ovsem to neni navigace. ukazuje to pouze polohu a mlci to. to je samozrejme o nicem. tomtom snad nema mapy cr. resp. to co tam bylo predinstalovano umi i predmesti berlina ovsem praha je tomu cizi. nez koupim nejakou mapu za x tisic, rad bych zkusil do ceho jdu a ne ze se s tim pak pujdu vyfotit :-( Navigon 4 nebyl spatnej, lec na tomto 6515 jej nespustim :.-( ovsem jeho mapove podklady pro cr byly taky dost o nicem. ten dynavix se vychvaluje do nebes ale jak to chodi? prepocitava to trasu, kdyz ji nedodrzim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A co si takhle procist diskuze? O vsech aplikacich jsou tu stovky zkusenosti, staci kouknout. TomTom mapy CR ma, to, co mas v zakladu samozrejme nestoji za nic, proto je to tak v "v cene". TomTom 5 full ma i CR, i Prahu. Smartmaps jsi zkousel verzei standard, verze navigator ma samozrejme i navigaci, i hlas. Duvod, proc je s hw6500 problem je ten, ze ma jine rozliseni, jinak apliakce jsou stejne, pokud ma aplikace vlasni GUI, pak je potreba, aby ho programatori upravili i pro tohle rozliseni, to je jenide, v cem je problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Samozřejmě máte pravdu, že je třeba číst diskuze, sám mám podobnou funkci. Jenže po dvou hodinách studia diskuzí zde, jsem načerpal informace o všech možných problémech, jen ne o tom mém. Díky za info, že TOMTOM Navigator 5 má i CZ mapu. Vše co jsem o tom našel se o CZ podkladech nezmiňuje. Tušil jsem tu zradu v rozlišení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mate proste smulu, je to prvni square display a tak jsou nektere aplikace, ktere se museji odladit, na hry zatim zapomente uplne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Mám ted na tom nejakou starsi smartmaps, ovsem to je bez hlasove navigace uplne k nicemu. Co se tyka her, tak kdyby se uplne prestaly vyrabet, asi bych si toho ani nevsiml. Tomtom Navigator ma snad pet CD, ovsem vidim tam pouze west europe, a v tom je obsazena i mapa cr?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Na prvni dotaz jsem Ti jiz odpoved, mozna jsi si to nevsimnul, co se tyce druheho, jukni forum o TomTom, je k tomu rozsireni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Tak TTN5 je již na cestě! VAROVÁNÍ! Navigace Smartmaps je nesmyl a doslova skartované peníze!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    SmartMaps Navigator obsahuji i hlasovou navigaci a bezi bez problemu i na hw6515.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od hybo
    mate proste smulu, je to prvni square display a tak jsou nektere aplikace, ktere se museji odladit, na hry zatim zapomente uplne...
    Ano, musi se odladit ty aplikace ktere kaslou na to ze od WM2003SE jiz jsou podporovana i dalsi rozliseni displaye.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    to nebylo ignoraci, ale nepotrebou, to, ze je neco mozne neznamena, ze se to bude uzivat, ale jak ukazalo HP, minimalne v hw6500 a 6700 to tak bude a hold, bude potreba to akceptovat a upravit vse dulezite...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    S těmi Smartmaps to jednoduše nechápu. Pořád to naviguje cestama, který nejsou ani nejkratší ani nejrychlejší. Občas se zblázní naviguje mě abych sjel z dálnice, otočil se a najel na ni znova. Pro mého spolucestujícího teď při cestě z Polska to byla zábava. Z prvu jsem se domníval, že bych koupil v Sunnysoftu nějaký starý produkt, myslím podklady, ale to přece není možné, že by mi prodali zmetek. Možná dělám nějakou uživatelskou chybu. Ostatním to funguje dobře? Apropo nedá se vypnout to strašný kvikání při ztrátě a nálezu satelitů? Vždyť to se nedá poslouchat! Stejne si koupím TTN5 jen nevím zda přímo v Belgii nebo čekat na Sunnysoft. Vyjde to na stejné peníze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Pokud jde o navigaci tak myslim ze jasnym resenim je Dynavix ktery od verze 1.2 (vysla ted v zari) podporuje nestandartni velikosti displeje (240x240, 480x480, VGA a QVGA nalezato...), navic obsahuje nejpodrobnejsi mapu CR, kterou nema v soucasnosti zadna jina PDA navigace.... mrkni treba na telematix.cz... myslim ze ten tvuj PDA dokonce propaguji jako kompatibilni, viz jejich flash animace
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. chybná hlasová navigace u Dynavixu
    Od Brkos v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 13:47
  2. Hlasová navigace přes audiokazetu
    Od martinhamr_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-03-2006, 17:40
  3. Notebook + GPS navigace (nejlépe hlasová a CZ)
    Od Myty v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2005, 19:01