Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Zblázněná SD-MMCard

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Tak jsem zkoušel nastavit v AvantGo aby se mi soubory ukládali na kartu a po několika neúspěšných softresetech kdy se celý kopírování zakouslo, se mi na kartě objevilo najednou toto! Neví někdo, kde jsem udělal chybu? :?: Naštěstí jsem tam neměl nic důležitýho, jen pár fotek z mobilu, ale přesto bych rád ty data obnovil, je-li to možné
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00083821_SD-MMC_e82.jpg 
Zobrazení: 57 
Velikost: 11.7 KB 
ID: 2714  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Netuším vůbec proč a jak to, ale teď se mi spustil WOL a když mrknu na kartu, tak tam kromě těch zmatenejch prázdnejch adresářů jsou zpátky ty původní. Několikrát jsem to pochopitelně předtím kontroloval, kartu vyndaval a zas vkládal, ale nic, až teď jaksi samovolně.

    PS: Až si tohle někdo přečte, tak si bude muset myslet, že jsem buď na drogách nebo úplně pitomej. To je vostuda ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Bezny jev, ktery se tu uz probiral nekolikrat...
    V tvem pripade doslo k poskozeni FAT tabulek na karte. Doporucuji zachranit v ctecce karet, co se da, a pak kartu naformatovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Díky za vysvětlení. Čtečky nemaje zachráním snad přes ActiveSync. Program na formátování karty jsem tu někde viděl, takže to snad nebude problém. Příště víc pohledám, abych nezakládal zbytečně nové téma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Jestli můžu doporučit, kup čtečku. Formát a servisování karty jde stejně jen u těch kvalitnějších placených programů a mezi náma, formátovat přes čtečku na desktopu je neskutečně rychlejší. Dnešní multi čtečky jsou snad do 500 Kč, podle toho které typy karet umí číst. Bude se ti hodit, věř mi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Ještě jedna poznámka, pokud je tvá karta značky A-data, vyhoď ji, málem jsem při ní přišel o rozum, popisovat problémy by bylo na dlouhou dobu. Ale to už tady někde bylo ve fóru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Mam jen par hodin hx4700 (z druhe ruky), jak se formatuje SD karta?

    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od Jerry Salcer
    Ještě jedna poznámka, pokud je tvá karta značky A-data
    Říkal, že je to Pretec
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od hosic
    jak se formatuje SD karta?
    Nejlíp jak už bylo zmíněno ve čtečce, ale dá se i v ppc.. Třeba v Pocket Mechanic - download trial
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    ahj. kartu naformátuješ i v běžným Průzkumníkovy, který je součástí WM. jen ji nesmíš otevřít. v Moje zařízení podržíš stylus na Storage card až vyběhne menu a tam by možnost formátovat měla být. Jinak tu čtečku doporučuji také
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    No jo, čtečka.Už jsem jí málem i měl, nebejt jistýho škodováckýho servisu, kde mi přes noc téměř ztrojnásobili cenu opravy auta Naformátovat přes průzkumník nebyl problém, ale když si vzpomenu, jak jsem tahal 800 MB přes ActiveSync, chce se mi vraždit. Takže čtečka bude určitě v nejbližší době!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj chtěl bych se zeptat mám Fujitsu Siemens LOOX N 560 paměťovou kartu 2GB SD od Kingstonu.Při synchronizac z PDA pamětii je všecko OK, ale když chci překopírovat něco z karty přez průzkumníka do počítače tak všecko probíhá jak má ale soubory v počítači nejsou tak nevím kde je chyba. Nemáte někdo nějaký nápad? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    18

    ops: poradte toto iste robi aj mne na N500 do PDA a do SD ide vsetko ako ma ale opacne sa tvari ze kopiruje a pak subor nikde...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od Red Dwarf
    No jo, čtečka.Už jsem jí málem i měl, nebejt jistýho škodováckýho servisu, kde mi přes noc téměř ztrojnásobili cenu opravy auta Naformátovat přes průzkumník nebyl problém, ale když si vzpomenu, jak jsem tahal 800 MB přes ActiveSync, chce se mi vraždit. Takže čtečka bude určitě v nejbližší době!
    Já osobně jsem si koupil mini čtečku na SD/MMC (a zmenšené) typ flash disku. Stála mě asi 190.-
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MMCard - Secure Digital
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2004, 09:44