Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Je mozno takto synchronizovat/pracovat s postou?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Zdravim - mam par dotazu ohledne prace a synchronizace emailu se "stolnim" outlookem:

    - synchronizuji se vsechny filtry/pravidla outlooku v ppc a tridi se posta podle nich stejne jako na pocitaci?

    - kdyz mam vice emailovych uctu a odpovim na zpravu tak bude odeslana ze stejneho uctu, na ktery prisla?

    - muzu si vybrat, ktere slozky posty se maji zobrazovat na obrazovce today? Napr. aby se zobrazoval pocet neprectenych zprav ve slozce Firma a Osobni a nezobrazovaly slozky Hobby a Diskuze (ale emaily fyzicky se stahovaly a byl k nim pristup)?

    - kdyz je zarizeni pripojeno pres active sync (bluetooth) k pocitaci, na kterym bezi outlook a ktery kazdych par minut zjistuje novou postu - dostanou se nove mejly automaticky na ppc nebo je treba neco "zmacknout"?

    - jde nastavit uplne jiny zvuk pro email nez pro sms?

    Slysel jsem mnoho ruznych informaci a bohuzel tady na forum jsem toho na toto tema moc nenasel. Diky moc za odpoved - zajima mne to z uhlu MDA Compact.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Tak zkusím poradit(ale jen s tím so vím nebo tuším):
    Citace Původně odesláno od cenebris
    - synchronizuji se vsechny filtry/pravidla outlooku v ppc a tridi se posta podle nich stejne jako na pocitaci?
    Jestli ti jde o to jestli se sinchronizuje nastaveni uctu a aby jsi mohl poštu stahovat do PDA i bez počítače(např GPRS), tak ne.. Active Sync si vytvoří na mailu v PDA svoji vlastni slozku a tam vse hazi tak jak to mas v pocitaci az po synchronizaci..
    Citace Původně odesláno od cenebris
    - kdyz mam vice emailovych uctu a odpovim na zpravu tak bude odeslana ze stejneho uctu, na ktery prisla?
    Podle mé zkušenosti ano...
    Citace Původně odesláno od cenebris
    - kdyz je zarizeni pripojeno pres active sync (bluetooth) k pocitaci, na kterym bezi outlook a ktery kazdych par minut zjistuje novou postu - dostanou se nove mejly automaticky na ppc nebo je treba neco "zmacknout"?
    Jde o to jak máš nastaven AS... je tam někde funkce automatická synchronizace.. a pak se ti bude synchronizovat třeba každejch 10 minut nebo každou hodinu(to už je na tobě)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Diky, tak bych se zeptal rad dale:
    Citace Původně odesláno od Mark314
    Jestli ti jde o to jestli se sinchronizuje nastaveni uctu a aby jsi mohl poštu stahovat do PDA i bez počítače(např GPRS), tak ne.. Active Sync si vytvoří na mailu v PDA svoji vlastni slozku a tam vse hazi tak jak to mas v pocitaci az po synchronizaci..
    No to je naprosta "parada" - jak se pak dostanu k nove poste kdyz budu par dnu jen na gprs/wifi bez toho aby se mi udelal bordel v pdacku nebo v pocitaci po nasledne synchronizaci?

    A jak je to se zbytkem otazek? Poradi nekdo? Danke...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od cenebris
    jde nastavit uplne jiny zvuk pro email nez pro sms?
    samozřejmně že jde. Nastaveni>Osobní>zvuky a oznámení, pak karta Oznámení a tam už si nastavíš na každou událost jiný zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Alespon jedna dobra odpoved

    Ted bych uz jen rad vedel, zda si muzu zvolit na today obrazovce jen cast slozek s neprectenymi zpravami a co delat kdyz budu par dnu mimo dosah pocitace s outlookem - jak se pak dostanu k nove poste (jiny program, specialni nastaveni)?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od cenebris
    Alespon jedna dobra odpoved

    Ted bych uz jen rad vedel, zda si muzu zvolit na today obrazovce jen cast slozek s neprectenymi zpravami a co delat kdyz budu par dnu mimo dosah pocitace s outlookem - jak se pak dostanu k nove poste (jiny program, specialni nastaveni)?

    Diky
    ne, zobrazuje se jen pocet novych v adresare INBOX, pokud to mas jinde, neuvidis to....k poste se dostanes tapnutim na postu, nebo muzes pouzit aplikaci, co Ti ikonku inboxu a dalsi da na today a pak si kliknes tam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od cenebris
    Diky, tak bych se zeptal rad dale:
    No to je naprosta "parada" - jak se pak dostanu k nove poste kdyz budu par dnu jen na gprs/wifi bez toho aby se mi udelal bordel v pdacku nebo v pocitaci po nasledne synchronizaci?

    A jak je to se zbytkem otazek? Poradi nekdo? Danke...
    to s tim nic nema, ActiveSync je jeden samostatny ucet v PDA, kam se posta jen synchronizuje...pokud prijimas postu primo pres POP3, nebo IMAP4 do PDA, mas tam pro kazdy ucet, ktery si vytvoris dalsi slozky, tedy samostatne adresare...ty se samozrejme nesynchronizuji, jsou jen pro aktualni praci...kdyz prijdes domu a stahnes vse do PC a ze serveru smaznes, tak po novem stahnuti primo do PDA se Ti tam vse, co jiz neni na serveru taky smazne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od hybo
    yo s tim nic nema, ActiveSync je jeden samostatny ucet v PDA, kam se posta jen sycnhronizuje...pokud prijimas postu primo pres pop3, nebo imap4 do PDA, mas tam pro kazdy ucet, ktery si vytvoris dalsi slozky, tedy samostatne adresare...ty se samozrejme nesynchronizuji, jsou jne pro aktualni praci...kdyz prijdes domu a stahnes vse do PC a ze serveru smaznes, tak po novesm stahnuti do primo do PDA se Ti tam vse, co jiz neni na serveru taky smazne...
    Naprosto přesně
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Diky, uz to chapu a vidim, ze tudy cesta asi nevede
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zalozna bateria - naozaj to ma byt takto?
    Od Griffin_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 07:13
  2. FSC N520 a USB host?Jde to takto?
    Od CrazyKid v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-05-2006, 13:18
  3. ppc jako webcam - mozno?
    Od Mashe v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-01-2006, 10:06