Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Programování přímo v PPC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kamarád váhá mezi Notebookem a PDA, a chtěl by vědět, zda se dá přímo v PPC programovat. Ideálně v C++. Je něco takového? Díky za odpověď.

    P.S.: Komu příjde ta myšlenka směšná, tak vězte, že i na mobilu se Symbianem se dá programovat (v Pythonu). ;-)

    EDIT: A údajně by nepohrdl ani PHP :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Exituji ruzne hricky, i kdyz pro produktivni praci zadne vyvojove prostredi na Pocket PC nebude to prave. Kamarad by si mel urcite poridit i notebook.

    POcket C#
    Viz zde

    PHP muzete psat v cemkoli, jen s tim interpreterem to asi nebude slavne, spis vubec zadne. Pro ASP existuje Pocket webovy server, takze byste si do nej musel napsat vlastni parser PHP skriptu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johny_G
    Kamarád váhá mezi Notebookem a PDA, a chtěl by vědět, zda se dá přímo v PPC programovat. Ideálně v C++. Je něco takového? Díky za odpověď.

    P.S.: Komu příjde ta myšlenka směšná, tak vězte, že i na mobilu se Symbianem se dá programovat (v Pythonu). ;-)

    EDIT: A údajně by nepohrdl ani PHP :-)
    ano, da se to - poznamkovy blok tam je.

    1) nic moc vyvojovy prostredi (ja ho pouzivam fakt jen na php)
    2) na pda se blbe pise, na programovani bych ani nepomyslel
    3) jestli je nejaky compiler to nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ale na PHP přeci potřebuju webový server, ne? Jako na kompu Apache. Takhle si v PDA neprohlédnu výsledek, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    treba ja vim co pisu, takze server nepotrebuju. Pochybuju, ze je na pda nejakej web server, kterej podporuje php (nerikam ze neni), ale tohle se da vyresit vzdalenym serverem - vzdyt to nemusi bezet na pda - staci se pripojit do site. Ale jak uz jsem rek, programovat na pda je zbesilost. Mozna tak perl nebo neco podobnyho na nejaky jednoduchy jednoucelovy programecky na par radek, vic ani nahodou - to si chce prikoupit jeste klavesnici nebo co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mluvil o skládací do USB Hostu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    tak to by se psat dalo. Me by jeste stvala vydrz baterie a to, ze v PocketIE se neda zkouset jak stranka doopravdy vypada. Ja bych volil notebook - konecna odpoved na otazku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    naprostou nahodou sem narazil na tohle:

    http://mamaich.kasone.com/

    v PocketPC je tam spousta zajmavejch veci
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 22:37
  2. Úprava videa přímo na PPC
    Od buko2760 v sekci Multimédia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 12:05
  3. jak instalovat hry přímo na kartu?
    Od jon_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2005, 18:38
  4. data přímo na CF
    Od ferkl_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-07-2004, 06:34