Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Dajú sa využiť zamknuté Garmin .img súbory mimo MapSource?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vlastním originálne Garmin mapy SK (Roads aj Topo), ale momentálne požívam Asus100 s MDAc. Vedel by niekto poradiť, či tieto mapy resp. zamknuté .img mapové súbory idú odomknúť (kódy pre MapSource mám) a použiť v inom navig. softe???
    Problémom je stále, že pre všetky normálne navigačné softy končí Európa v Břeclavi resp. na sev.Morave
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Pokud vím, tak existuje aplikace http://pocketmv.homeip.net/, která to dovede, i když je placená a to demo, co jsem měl, mé mapy zobrazit nedovedlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pokiaľ viem, Pocket MV síce zobrazuje .img. súbory, ale žeby aj zamknuté, ktoré sú na originálnych CD? Nič lepšieho není?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Na zobrazovanie img map (Slovakia roads aj inych) pouzivam progam Russa. Wayponty si musis spravot rucne, nedokaze vyuzivat body z mapy. Vo free verzii su obmedzenia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Rad by som sa opýtal, ako dosiahneš odomknutie .img súborov z Garmin CD-ečiek, aby sa mohli použiť napr. v Russa.( pozn.: Demo verzia akceptuje max.100kB súbor)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Napr. pomocou programu GPSmapedit mozes mapy previest do formatu rus ktore zaberaju menej miesta ako img pri rovnakej kvalite. Ja som mapy na kopiroval rovno z cd a previedol do rus formatu a funguju bez problemov. Pomocou programu GPSmapedit sa daju mapy aj rozdelit na mensie.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja som mapy na kopiroval rovno z cd ......
    Prepáč neveriacotomášovsku otázku: otváral si tkz. zamknuté .img súbory, alebo si mal nejaké "otvorené" CD. Z mojich originálnych Garmin (Conan) CD nemôžem robiť s .img nič, okamžite mi hlási, že súbor je zamknutý. A všetky kódy sú mi na nič. Pravdou je, že som to chcel priamo nakopírovať do Russa (pri zachovaní podmienky max.100kB) a ten mi nahlásil tú zamknutosť.

    p.s. asi môj poznatok, že neexistuje žiadna sovietska medicina na RUSSA, je správny??
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-02-2009, 11:19
  2. MapSource - konec s problémy při spuštění
    Od Logman v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2007, 22:46
  3. Komunikace GARMIN Nuvi 350 a MapSource 6.7
    Od Lasman_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-05-2006, 22:12