Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Šachy (VGA) ?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    80

    Nevíte někdo o %subj% ? ideálně samozřejmě, aby běžely pod realVGA a freeware :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Zkousel jsi tyhle?

    Nevim jestli jdou na VGA, nezkousel jsem. Ale jsou dobry :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    116

    A co Chess Genius? Je VGA, není free (25 USD). Zhruba 2600 ELO (USCF) na 400 MHz procesoru. Jeho stolní verze porazila v roce 1994 Kasparova v bleskovém turnaji (na 90 MHz Pentiu). Mám jej už od dob clié a nemám mu co vytknout (nejsem šachista, pouze "zanícený" laik).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Zkousel jsi tyhle?

    Nevim jestli jdou na VGA, nezkousel jsem. Ale jsou dobry :yes:
    Nejsou VGA, ale aspon se to "okynko" centruje doprostred, takze me to neirituje, diky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    41

    Hexactos Kasparov Chessmate
    Nejlepsi 2D/3D sachy jaky jsem kdy hral!
    Jestli o ne mas zajem napis mi zpravu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    74

    Mohl by nekdo napsat, jak se jmenovaly sachy pod odkazem "tyhle"?
    Odpovídat lze po přihlášení