Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 24 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 352

Téma: WisBar Advance Desktop - rady, tipy, zkušenosti

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    bohužel nedokáži si poradit s vkládáním obrázků mezi text tak sem svůj výtvor vkládám jako vložený soubor ke stažení
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Úžasná práce :yes:
    Je dobře, že jsi to sem dal jako přílohu, protože by to bylo strašně dlouhý a navíc takhle si to může každý stáhnout na comp a v klidu pročítat a experimentovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Fakt úžasná práce, sám jsem již psal nějaký krátký manuálek a proto vím, co je jen za sepsáním práce a to nemluvím o tom, kolik času jsi musel věnovat testování jednotlivých nastavení apod.
    Skin Expea a různé ikony pro něj jsem zahlédl na fórech k více programům, které průběžně sleduji a vypadá to, že je opět projedu a posbírám podklady... již tisknu tvůj návod a asi budu experimentovat také...
    Mimochodem, jak je možné, že není tvá práce v nějaké učesané formě na titulní stránce ce4you?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    díky, to potěší, zahřeje a odmění :yes:

    chtěl jsem to zkrátit, ale tohle bohužel nejde

    jinak dneska jsem opět si opět maličko pohrával s betou 04 a její nové možnosti jsou opět omračující :yes:

    jako houby po dešti začínají vznikat nové pluginy, takže se máme s WAD opravdu na co těšit - z mého pohledu takový trošku bod zlomu v Pocket PC a jejich používání, neb konečně si každý vytvoří přesně to co potřebuje a na míru

    a ještě jedno varování do řady, nezapomínejte na to, že se prozatím jedná o beta verze, které se občas vyznačují nestabilitou a nekorektním fugováním, narozdíl od beta verzí Wisbar 2.0, které v 99% fungují na 100% - mně osobně dnes potkalo několik SR a ztratil se mi jeden buton z today - ale to se dá přežít

    4Jarouš - no nevím zda už je čas na titulní stránky, obávám se, že na tu bude čas až budeme mluvit o hotovém produktu WAD a kompletním návodu jak na to, a ne o tomto počátečním postrčení pro nadšence
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Vyborny !!

    stick
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Vážne dobrý program a pritom tak jednoduchá myšlienka, teda hlavne pre náš s QVGA. Doteraz som nemohol napratať na obrazovku všetko čo som potreboval, už asi mesiac mám problém vyriešený s WAD. A hlavne nemá problém a akýmkoľvek plug-inom, čo ma napríklad na PocketPlus trošku mrzelo, vzhľadom k tomu že si podporuje len svoje. Už sa teším na finálnu verziu, snáď bude cena prijateľná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak po dvou dnech mám plochu téměř podle svých představ. Nejhorší bylo vycentrování všech ikonek a tvorba spodních 4 ikonek.. Do poslední záložky se snažím dát ikonky nastavení (podsvícení, paměť, apod), ale nedaří se. Kdyby někdo věděl, jak na to, tak bych mu byl moc vděčnej :yes: .

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Je to super vec tento SW, ale obcas si to dela co chce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    co máš na mysli? že občas "rozhodí" ikony, anebo něco jiného?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Presne a nebo nektere ikony prestanou fungovat atd.

    Ale je to beta, takze musime pocket na final verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od Spider
    ... Do poslední záložky se snažím dát ikonky nastavení (podsvícení, paměť, apod), ale nedaří se. .....
    no zatím to mám vyzkoušené jen s použitím ikon z SPB PocketPlus :-)

    vyber si nějaký skin z SPB PocketPlus a použij ho ( nahraj si ho do PDA -> nejlépe do složky My Documents a aktivuj ho aby si přepsal ikony do složky Windows )

    prozatím si můžes vybrat jen tyto 3 možnosti -> New -> Meter -> Meter Type:

    battery, memory ( RAM ), Storage - ostatní prozatím nejsou zakomponované v beta04

    a pak si najdi cestu k obrázku -> který by měl být ve složce Windows -> a začínat písmeny pls_ a název ikony - tento název platí asi jen pro ikony z SPB PocketPlus :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od jval
    Presne a nebo nektere ikony prestanou fungovat atd.
    no teď jsem pár dní neměl čas, ani vzít PDA do ruky , ale není důvodem například špatné nastavení hodnot rozměrů jednotlivých ikon? zkoušel jsi si doplnit i poslední dva rozměry - tzn. šířku a výšku ikony na displeji? neb občas se mi stane, že si WAD sám dopočítá nějaká nesmyslná "housenumera" a ikona zmizí, nebo se "rozhodí", či jak píše přestane fungovat - ovšem prozatím to vždy udělali ty , které neměli přiřazen rozměr - možná je to náhoda, ale stojí to vyzkoušení
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak to rozhodne vyzkousim
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od dort
    ....no zatím to mám vyzkoušené jen s použitím ikon z SPB PocketPlus :-)....
    No jo, ale to mi vytvoří jen tyto ikonky... backlight, storage, battery.

    Já bych chtěl mít přístupné všechno nastavení (tak, jako když dám Start -> Nastavení) a vybrat si jen to, co chci...

    Presne a nebo nektere ikony prestanou fungovat atd.
    po 3 dennim testovani mi jeste nezmizela zadna ikonka a ani se WAD nechova nejak divne :sarcastic: . Tak ted jsem to zakrikl, zmizela mi jedna ikonka : . Ale staci dat u souboru s nastavenim ve vlastnostech pouze ke čtení a ať se dělá cokoli, nastavení se sice změní, ale po SR nebo po vypnutí/zapnutí pluginu je původní nastavení zase zpět :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    tak když už jste u těch problémů, tak já dva přihodím
    1. Sprite backup mám nastaven na automatickou zálohu ve 20:00, ale nic se neděje.Zahlédl jsem ohledně toho téma na fóru, ale anglicky moc neumím, tak nevím.
    2.Nefungují mi pluginy v Pocket Breeze, kde jsem měl implementovaný Pocket RSS, ale nefunguje :? zvlášť ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 24 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 20:05
  2. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  3. Nefunguje synchronizace s Wisbar Advance Desktop a Wis Bar
    Od Jirka_j v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 20:58
  4. Wisbar Advance Desktop
    Od Morte_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 09:34
  5. WisBar Lite - rady, tipy, zkušenosti
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-03-2006, 17:03