Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 24 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 352

Téma: WisBar Advance Desktop - rady, tipy, zkušenosti

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od DavidFawn
    nevíte, jak jde u Wisbar Advance zrušit zobrazovaní té ikony baterie v systray? mám už jiný indikátor od Resco Explorer, který se mi líbí mnohem víc... zkoušel jsem hledat, ... ale nic moc :-(
    A ty máš ten indikátor od Resco na ploše? Jaks ho tam dostal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nová verze Resco Explorer umí i plugin na today
    Vypneš plugin resca na today a ve WAD dáš new a Today plugin.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    Jasně, mám verzi 2003 a tam to nejde, přestože ukazatele stavu má taky, musím se k nim proklikávat. Budu uvažovat o upgrade. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Pro fandy Vista Beta ONE predesilam, ze byl vydan novy patch zde, ktery upravuje graficke vlastnosti nekterych tlacitek, staci jim prepsat soubory v korenovem adresari tohoto theme v WA (nikoli WAD!), pro novacky pripominam existenci navodu na této straně, prosim nejprve si radeji projdete a pak se zde ptejte, vetsinu vasich dotazu by mel vyresit a predejdete zahlcenim teto diskuze duplicitnimi dotazy
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    S novym candidate mam jeden velky problem, pokazde kdyz restartuji nebo zmene portail na landscape a zpet prijdu o veskere nastaveni co se plochy tyce, vsechny today pluginy se mi smazou, vsechny tlacitka zmizi a tak dale.

    Zkousel jsem i reinstal ale nepovedlo se :-(

    Nevite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Neviete preco po stiahnuty programu mi zamrzne cele pda?Hned ako kliknem na cesky jazyk a potvrim dokoncenie instalacie tak mi to zamrzne a pomoze iba HR...
    Ten WisBar CJ som uz mal nainstalovany,len ked som sa prihlasoval na MSN tak mi to zamrzlo,urobil som HR a od vtedy pri kazdom nainstalovany Winsbaru...to konci HR Mam Acer n30
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Uzivam WA 2.4.1.11 a WAD RC6 a musim pochvalit maximalni stabilitu..odinstalujte si sve predchozi verze, SR a vse na novo a melo by to pomahat.. aspon me se to osvedcilo a ted uplne ziram, jak mi pda slape a ze mam opravdu napraskane virtualni stranky vsim moznym (viz moje screeny ve foru o tom, co mame na today..)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od xkovi
    Uzivam WA 2.4.1.11 a WAD RC6 a musim pochvalit maximalni stabilitu..odinstalujte si sve predchozi verze, SR a vse na novo a melo by to pomahat.. aspon me se to osvedcilo a ted uplne ziram, jak mi pda slape a ze mam opravdu napraskane virtualni stranky vsim moznym (viz moje screeny ve foru o tom, co mame na today..)
    No - ja teda pouzivam taky tuhle verzi, ale ze bych z ni byl az nejak extremne nadsenej... Jako stabilni to "celkem" je, ale furt by bylo co zlepsovat. Obcas mu po zapnuti chvilku trva, nez se rozjede, po SR mi nektere docky presune dozadu, obcas se samovolne vypne WAD (pricemz WA vali dal) a co je nejhorsi, tak ze mi obcas vytuhne pri prichozi SMS/hovoru. Nastesti se to co jsem popsal nestava moc casto, ale obcas se to stane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    a mame tu prvni oficialni release http://www.lakeridgesoftware.com/wad/index.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Podarilo sa niekomu stiahnut TOTO? Ak hej dajte sem prosim ten subor. Mne to hlasi chybu so zip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    13

    Chtěl bych se zeptat...včera jsem nainstaloval WAD release 6, vytvořil plochu...ale dnes ráno mě vypsalo hlášku o The beta period has expired. A vyhodí mě to z wadu..:-( Please check lakeridge software.....for update version. Co s tím, když to stáhnu znovu a přeinstaluju nezmizí mě všechna nastavení plochy které jsem tak pracně vytvořil?

    Díky Marty
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Tvoje plchy jsou ulozeny v /themes a tento adresar se neprepisuje.
    Ja jsem pravidelne co vychazeli nove RC preinstalovaval puvodni verzi a nikdy jsem sve nastaveni neztratil
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Citace Původně odesláno od marty...
    Chtěl bych se zeptat...včera jsem nainstaloval WAD release 6, vytvořil plochu...ale dnes ráno mě vypsalo hlášku o The beta period has expired. A vyhodí mě to z wadu..:-( Please check lakeridge software.....for update version. Co s tím, když to stáhnu znovu a přeinstaluju nezmizí mě všechna nastavení plochy které jsem tak pracně vytvořil?

    Díky Marty
    WAD byl nějakou dobu zadarmo, protože to byl program ve vývoji. A všichni uživatelé byli vlastně beta testeři. Už pár dní je ale k dispozici oficiální release, takže teď už budeš muset zaplatit. Na omezenou dobu je to 6,95 USD. Jinak každá beta verze měla nastavenou expirační dobu na konec měsíce, takžes měl včera docela smůlu :no: Jinak i moje nastavení zůstala po reinstalaci zachována.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    takze teraz ak chcem new verziu musim zaplatit 7 dolarov a to navyse na obmedzenu DOBU???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Neomezenou... Red Dwarf se upsal...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 24 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 20:05
  2. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  3. Nefunguje synchronizace s Wisbar Advance Desktop a Wis Bar
    Od Jirka_j v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 20:58
  4. Wisbar Advance Desktop
    Od Morte_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 09:34
  5. WisBar Lite - rady, tipy, zkušenosti
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-03-2006, 17:03