Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 91

Téma: Acer n35 zkusenosti

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    Nevíte někdo, jak dostat pryč prázdný ikony po programu, kdyz ho odinstaluju třeba přes ActiveSync?Program už tam neni, ale v Programech mi po nem zbyde prazdna ikona s nazvem programu, kterej se prave odinstaloval.Nevim, jak to dat pryc
    Diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Pres ActveSync otevri PDA a vlez do Windows\Start Menu\Programs a tam smaz zastupce.

    Nebo to same primo v PDA pres TC, pripadne pres Pruzkumnika
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    Super, díky za radu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ani tam nemusis lizt prez AS, staci to proste otevrit v pruzkumniku na PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65

    1o 1o je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    pro odstranění ikony programu v nabídce-otevřte total comander ppc-zadejte složku windows -start menu-programs-a tam to odstraníte)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66

    1o 1o je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Vikosound
    Nevíte někdo, jak dostat pryč prázdný ikony po programu, kdyz ho odinstaluju třeba přes ActiveSync?Program už tam neni, ale v Programech mi po nem zbyde prazdna ikona s nazvem programu, kterej se prave odinstaloval.Nevim, jak to dat pryc
    Diky za radu
    odpověď:kliknete na totalcomander v ppc-složka windows-start menu-programs-a tam už to lehce odstraníte)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    21

    Potřebuji poradit. Při posouvání mapy se mi zasekl nejdříve PocketKim a poté hned i Okna. Zkusil jsem SoftReset, ale nic se neděje! SR nic neudělá.

    Máte jiné řešení než HardReset?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Nekdy to chce procvakat SR nekolikrat za sebou, taky se mi stava, kdyz se neco sekne, ze pohnu "joystickem" na PDA /mam tam SE /.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Akoratze zakaznik si mozna nechce priplacet za soft navic
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Akoratze zakaznik si mozna nechce priplacet za soft navic
    ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od GliderMan
    Potřebuji poradit. Při posouvání mapy se mi zasekl nejdříve PocketKim a poté hned i Okna. Zkusil jsem SoftReset, ale nic se neděje! SR nic neudělá.

    Máte jiné řešení než HardReset?
    Pokud se ti to stává častěji tak ho budeš muset reklamovat, měl jsem ten samej problém a po přehrání verze vše ok. V anceru jsou na to zvyklí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Včéra jsem byl na návštěvě u známého a má nový Acer N35. Nahodile mu zhasíná podsvícení displaye, je to na reklamaci, nebo je to jen v nastavení přístroje? Děje se tak i při práci a pouze při provozu na baterku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od Václav Endler
    Včéra jsem byl na návštěvě u známého a má nový Acer N35. Nahodile mu zhasíná podsvícení displaye, je to na reklamaci, nebo je to jen v nastavení přístroje? Děje se tak i při práci a pouze při provozu na baterku.
    Tohle dela n35, kdyz je na ni Win2003SE a TT5.21.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Uz se to tu resilo, pri pouzivani TT nastavte zruste zatrzitko u vypnout podsviceni pri provozu na baterie a dejte jenom pri provozu na baterie vypnout zarizeni po x min
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    díky za radu, plati to i pro tt 5.00 ? Hledal jsem to jako zhasínání a našlo to pouse ve fóru htc... Tak se omlouvám
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Servisni centrum Acer - tipy, triky, zkusenosti
    Od myssak_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 21:12
  2. SirfTech - zkusenosti
    Od S474N v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 16-04-2007, 18:52
  3. Zkusenosti Mio 169
    Od Mr.Neo v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2006, 15:25
  4. Zkusenosti s T-mobile SDA
    Od Kaizr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 22:12