Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Divna chyba

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Stala se mi zvlastni vec. Byl jsem na parbe a mel jsem me MDA I polozene na stole (teoreticky navlho, ale nevim). Pak jsem zjistil, ze mi nejdou zvuky. Zadny zvuk z reproduktoru (vcetne hovoru, coz me stve nejvic). Zkousel jsem nastaveni zvuku, proste vse. Jedinou zmenu, co jsem zaznamenal bylo to, ze pokud zacnu tocit cislo, vyskoci hlaska speaker phone on. To my myslim nedelalo. No, tak jsem zkusil bootloader, test repra je v pohode (ten testovaci zvuk slysim). No, rikam si, SW bug. Ovsem ani po HR, ani po flash systemu mi zvuky nejdou. Setkal se s tim nekdo? Nebo spis, co si o tom myslite??

    A jeste jedna otazka: Je v Brne servis, kde by mi to mohli opravit a myslite, ze to bude mit cenu??? Asi pred 14 dny jsem menil display, takze jsem do toho dal moc penez na to, abych to ted vzdal...

    Diky za tipy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    co protrepat HF konektor?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Noooo, zkusim to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Tak prvni ohledani nic nereklo. Dokonce jsem ho i rozdelaval a nevypada to, ze by tam byl zjevny problem. Sezenu si sluchatka s mikrojackem a zkusim to, uvidime.

    Kazdopadne diky moc za tip, tohle by me fakt nenapadlo! :sarcastic:
    Podam urcite zpravu! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Tak ted jsem ozkousel HF a funguje to. Takze si moje PDA mysli, ze je pripojene HF a odpojuje reproduktor. No, takze zitra zkusim vyletovat konektor na HF a pak se uvidi. Doufam, ze problem nebude na desce, nebo tak neco. Toho bych se asi nezbavil.

    Kazdopadne jeste jednou, diky moc za tip, to by me asi fakt neanpadlo!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    to neni potreba...staci procistit kontakty...priapdne, pokud jsou ohnute, tak je vyrovnat, nebo preihnout...HF je jakoby pripojene, kdyz se kontakty rozpoji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Ja jsem myslel, ze to funguje prave na principu spojeni kontaktu. Neco jako ze meri "vodivost" mezi kontakty (pres sluchatko je par ohmu) a diky tomu pozna, jestli je HF pripojeno... No a pak by se mi to muselo akorat nekde zkratovat a to tam takhle na prvni pohled nevidim...:disgusted:

    nebo je to jinak?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    to je treba o telefonu,nebo konektru, ktere maji jen kontakty a nemaji mechanicke casti a je v zajmu vyrobce, aby slo pouzit "jen originalni" HFka...u jacku, at 3,5, nebo 2,5 nebo vicepolove je to tak, ze v beznem stavu jsou kotnatkty pruchozi a signal jede pres jack do repracku...kdyz vlozis jack, prerusi se signal, odtahou se kontakty ve smeru k prepracku a signal konci na konektoru HFka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od xhladi07
    ...No, takze zitra zkusim vyletovat konektor na HF...
    ahj. rozumím tomu dobře? pájkou? zkus prosím kouknout sem a pak dej prosím vědět co by se s tím dalo dělat. dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Takze jestli to chapu dobre, tak tam to bude nejak mechanicky rozpojovat kontakty mezi cestou k repro a HF. A myslim, ze to bude nejak pekne zarezly, protoze mi v tom posledni 3 mesice strasne bzuci... No, tak na to zitra kouknu a uvidi se!

    Opet velmi pokorne dekuju za rady. Tenhle server je proste SUPER!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od osch
    Citace Původně odesláno od xhladi07
    ...No, takze zitra zkusim vyletovat konektor na HF...
    ahj. rozumím tomu dobře? pájkou? zkus prosím kouknout sem a pak dej prosím vědět co by se s tím dalo dělat. dík
    Cim jinym by si chtel letovat?? Letlampou??

    Neber to osobne...
    Pokud se jedna o tu diskuzi, na kterou si mi dal odkaz.... Myslim, ze to neni tak jednoduchy. Vevitr by trocha mista byla, ale hodne pochybuju, ze by si sehnal takovej 3,5mm jack, kterymu by pasovali nozicky do te desky, takze by se to aj hrozne blbe letovalo, nehlede na pevnost. To bych radeji sehnal od nejakyho kamose, co ma telefon LG, Samsung, nebo podobny srace a nepouziva ho, ti maji 2,5mm jack. Pak akorat strihnout kabel (je to jen HF, takze jedno sluchatko), a naletovat na tu 2,5mm jack svoje sonny, koss, nebo cokoliv, co si vyberes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Tak jsem prave preletoval konektor z nefunkcniho pda, telefon si pipl, tak jsem zarval radosti, ale v zapeti to uz zase nejde. Ja tomu nerozumim! :-(((((
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    HEHE!

    Takze vytestvi! Po tom, jsem to nechal vyschnout (machal jsem to v ultrazvukove cisticce) to chodi!!

    Takze dekuju moc tomudle serveru za velmi cenne rady, uz me to zase funguje! Diky!!!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jeste jedna rada: vitezstvi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    ach ty jazyky... Byl jsem na ne vzdycky blbej! :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chyba mapy ČR?
    Od Feber v sekci iGO
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 12:39
  2. chyba v SPB Backup?
    Od Brani v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 10:26
  3. IGO chyba pri instalaciee
    Od marcam v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-10-2006, 14:03