Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 74

Téma: Chci koupit PDA Acer n50.Jsou Acery kvalitní nebo jsou spíše poruchové?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenička
    Já mám asi měsíc N50 Premium a spokojenost, jen mi teda vadí řekla bych až nefunkčnost záložní baterie.
    Co to? Jak se to dá ověřit? Vždyť to jen udržuje data, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zalozni baterie udrzuje RAMku az v dobe, kdy je pryc hlavni, nebo je uplne vymlacena a vydrzi to radove par minut....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    ja mam acer-a n50 basic a som spokojny, zatial som nespozoroval ziadnu chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od hybo
    vydrzi to radove par minut....
    Někde jsem četla, že by měla vydržet cca 15 minut. Založní baterie je u Aceru pravděpodobně součastí hlavní baterie, takže není možné vyměnit baterie bez předejití ztráty dat :no: :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Coz, Zdenicko, musis uznat, je totalni pitomost...

    Co ti hlasi PDA v Start->Nastaveni->System->Napajeni za stav u zalozni baterie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Stav je samozřejmě 100%, ale jak mi vysvětlíš, že jakmile vytáhnu baterku byť jen na 5 sekund, veškerá data jsou lost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Jak? Standardním chováním nestandardních woken. Bohužel, mně HP také při výměně baterie udělá HáeR, i když by záložní baterie měla data udržet. Jsou věci mezi windows a zemí .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    To pak ale znamená, že hlavní baterie je "fyzicky" rozdělena na 2 části - hlavní a záložní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Vzdyt zalozni je snad vymennej knoflik, ne? Alespon jsem si to vzdycky myslel. Overit to nemuzu, n30 tam preventivne nema zadnou
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od Zdenička
    To pak ale znamená, že hlavní baterie je "fyzicky" rozdělena na 2 části - hlavní a záložní.
    no nemusí,prostě se může stát že se na záložní baterii cihla nepřepne(bůhvíproč).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Ale v tom případě, kdyby to byly dvě akušky, tak kdybych vytáhla hlavní, tak se autamaticky přepne na záložní, což ale neudělá. Asi to nechápu. Vysvětlí mi to někdo prosím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    No ony to dva AKU být můžou a TEORETICKY by se MĚLY přepnout,chyba může být jak v HW tak klidně v SW,u mé n50 se pokud vím záložní baterka zapla jen jednou(z těch pár HR vybitím)
    //edit: ale je to jenom má teorie
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zalozni baterie je v 99% pripadu u novych zarizeni samostana knoflikova nabijeci baterie. Na ni se vzdycky zarizeni prepne, pokud je zarizeni vypnuto a je ztraceno spojeni s hlavni baterii (vytahnuta nebo uplne vybita). Tzn. vymenu baterie je nutne provadet u vypnuteho zarizeni neb ten knoflik je schopen par (+- 15 minut) minut napajet pouze RAMku, ne cele bezici zarizeni. Takze, pokud se ti to HRkne pri vypnutem zarizeni a vytahnuti bateri a jejim okamzitem danim zpet, je chyba v HW PDA.

    Pro ty, co chteji jeste dodat, ze i kdyz maji zarizeni vybite a po dani PDA na nabijecku, maji vse OK, tak chci upozornit na to, ze cast hlavni baterie je vyhrazena na tzv. 72 hodinovy zachranny rezim (MS to nazyva - vikend bez nabijecky) jako preventivni opatreni proti uplnemu vybiti a ztrate dat, kdy PDA nejde zapnout, je pouze hlavni baterii napajena RAMka, aby se neztratily data. Pokud vsak zarizeni nebude dano do techto 72 hodin na nabijecku, chvilku to jeste udrzi ten knoflik, pak ale dojde ke ztrate dat.
    Toto ma kazde PDA, u nekterych (mozna vsech) HP zarizeni ta doba jde nastavit po 12 hodinovych skocich pocinaje 12 hodinami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    To jsem chtěla slyšet, děkuju.

    Odpoledne jsem PDA nabíjela a pak jsem si ještě hrála nějaky games. Když jsem ho dávala spát měl nějaky 89%. Jenže ráno nešel zapnout (asi jsem nechala běžet nějakou apps) a já nevěděla, že když jede ze záložní baterky, tak ho nezapnu. To jsem se dozvěděla až potom. Musela jsem ho dát do nabíječky a když jsem ho po chvilce zapnula, tak na mě čekala kalibrace displaye :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    A jednou jsem, už nevím proč, vytahovala baterku (PDA bylo samožrejmě vypnutý) a hned jsem ji dala zpátky, jenže taky- po zapnutí kalibrace displaye :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chci si koupit sve 1. PDA - poradte jake..
    Od jenik82 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-01-2007, 16:09
  2. Acer N310 - jaké jsou výhody nové ROM?
    Od Tomas.Petlach v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-11-2006, 21:05
  3. Je pravda, ze PDA Acer jsou nejvic poruchove?
    Od Paia_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 21:59
  4. Kuchyně jsou jen pro MDA?
    Od frogale_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-06-2005, 09:36