Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nejde se mi s MDA připojit na internet přes pc!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Potřeboval bych s MDA Compact na internet, ale chci se pripojit přec PC.. skoušel sem to podle navodu tady, ale stale mi to nejde!
    Když kliknu na "připojit VPN" tak se napise "ProblemyVPN serveru overte heslo a jmeno"
    Nevim co stim mam dělat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    a Ty se pripajis do VPN, nebo chces jen pres PC na net?To je ale zcela neco jineho...a uz zde popsano...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ja bych chtel na net, ale nekdo mi v souvislosti s tim radil nastaveni VPN.. moc tomu nerozumim, ale rad bych to rozjel! Hodne lidi rika zapni exlporer zadej adresu a jedes.. ale to mi prave nejde! Jestli vis jak tak mi prosím porad. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    tak to Ti poradil nejakej trotl...nic nevytace, pusti PDA a pripoj k PC at se spoji activesyncem a pak zkus spustit explorer...pokud to nepujde, nastavis si v nastaveni na PC v ActiveSyncu funkci PassTrought na tu druhou volbu a zkus zase...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    opravdu nejede ani jedno
    s nastavenim internet: "Stranka, kterou hledate nemuze bytzobrazena"
    s nastavenim zaměstnání: "Nelze se pripojit, vytoceno internet.t-mobile.cz, ujistete se, ze vas telefon je pripojen, nebo tuknete na nastaveni pro overeni vaseho nastaveni pripojeni."

    Tak co mam skusit teď??? Prosim pomozte mi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od milan.smart
    opravdu nejede ani jedno
    s nastavenim internet: "Stranka, kterou hledate nemuze bytzobrazena"
    s nastavenim zaměstnání: "Nelze se pripojit, vytoceno internet.t-mobile.cz, ujistete se, ze vas telefon je pripojen, nebo tuknete na nastaveni pro overeni vaseho nastaveni pripojeni."

    Tak co mam skusit teď??? Prosim pomozte mi..

    Už to tady bylo několikrát diskutováno. Zadej do políčka hledat potřebné údaje. Myslím, že zde někdo přesně popsal konfiguraci. Nastavení není sice úplně jednoduché, ale je možné. Osobně doporučuji připojení přes bluetooth. V mém případě se jevilo jako stabilnější...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    skusim to, ale pochbuju ze neco najdu.. vyjede toho na me mrte moc, jestli treba tusis kde to bylo nebo tak tak miskus dat link na ten thread

    EDIT: tak naopak nenasel sem nic fakt by mi hodne pomoh link, prosííííím
    ani vlastne nevim co mam hledat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od milan.smart
    skusim to, ale pochbuju ze neco najdu.. vyjede toho na me mrte moc, jestli treba tusis kde to bylo nebo tak tak miskus dat link na ten thread

    EDIT: tak naopak nenasel sem nic fakt by mi hodne pomoh link, prosííííím
    ani vlastne nevim co mam hledat
    Zkus tento link:

    http://www.mobilmania.cz/article/show_article_print.asp?prn=true&ari=106425&cai=211 6
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    to asi neni ono.. ja bych to potreboval obracene intrnet z kompu do MDAc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak už mi to běhá.. samo od sebe.. vratim se z dovoleny a už to jede
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. treo 750V nejde připojit k PC
    Od sparhawk21 v sekci Palm
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 14:56
  2. internet přes USB - šel a už nejde
    Od fahrus_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2007, 16:01
  3. Jak se připojit na internet pomocí BT?
    Od Rom4n v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 16:21
  4. Nejde internet na MDA při spojení přes AS
    Od buko2760 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-04-2007, 19:22
  5. Jak připojit PDA s Win CE 5 Bluetooth-em přes desktop pc s lan dsl modemem na internet
    Od menyl_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 10:40