Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 150

Téma: Geocaching - zkušenosti atp.

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nemate nekdo stazeny nejaky cache z gc.com ??? nemam premium login a chtel bych v tom rozsirenym formatu. hlavne ze znojemska, okruh tak 40 km...... Tedka stahuju ve formatu LOC , ale to je jenom nazev a souradnice, chtel bych dat do beelineGPS aji popis atd... diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Tak podle mě máš na výběr buď použít ten skrýšotlač (v tomto vlákně je o něm řeč) , který by tohle měl zvládnout, i když mě se nikdy nepodařilo pořádně ho rozběhat a nebo použít ten Geoscout, který si i když nemáš premium stahuje z gc.com veškerý info včetně popisu, obrázků, logů atd místo BeelineGPS. A nebo počkat, jestli se najde nějaký dobrák z tvého okolí a podělí se.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    a ten GeoScout je program do PDA, to jsem nejak vydedukoval z screenshotu, ale jak to teda funguje ??? To je primo misto BeeLinGPS ?? Vcetne vedeni ukazovani smeru atd, nebo to je jenom program, ktery v sobe ma jakousi databazi cache a mezi nim a beelineGPS precvakavam.... Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Geoscout je program do PDA. Má databázi keší, vyhledávání se dá buď přímo zadáním kódu keše, nebo okruh např 100keší kolem zadaných souřadnic. Info keše obsahuje vše, co je na gc.com včetně obrázků, logů včetně možnosti dopisovat vlastní poznámky. Dále ke každé keši se stáhne malý výsek mapy okolí kešky, aby člověk alespoň trochu věděl, kde se pohybuje. A navigace probíhá tak, že klasicky navigace za šipkou, jsou tam info o vzdálenosti, rychlosti atd. Já ho používám jako jediný program pro geocaching (když nepočítám používání Garmina). Nejlepší plus Geoscoutu vidím v tom, že je propojen přímo s gc.com, takže po vyhledání keše se můžeš rovnou zalogovat i na gc.com (samozřejmě potřebuje internet připojení) a hlavní plus je v tom, že pokud nemáš premium na gc.com, tak v tomto programu můžeš stahovat i větší okruhy, ne jen po jednom jako je to přímo na gc.com. Prostě zadáš souřadnice, kolem si nastavíš např 100kešek a samo se to stáhne celé. Akorát když má v sobě moc velikou databázi kešek, tak začíná být trochu pomalé přepínání mezi keškama, ale na navigaci za jednou to nemá žádný vliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    a da se to udelat tak ze doma stahnu a potom venku jenom pouzivam, nebo to chce stahovat aji venku ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jde obojí. Prostě to PDA musí být připojeno k internetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak jsem tedka sprovoznil ten skrysotlac... ale nejak toho do toho souboru gpx hrne malo, treba tam neni popis atd... a nebo aspon nevim kde to potom po importu hledat. Mam program BeeLineGPS nebo tak... klidne bych pouzival druhej program na prohlizeni informaci vcetne obrazku atd.... tak jak je to na webu a potom druhym bych sel jenom na urcene misto... bych pred vyslapem na hledanou sedl s dcerama na limcu, precetl bych jim o tom veci co jsou na webu a potom by jsme vysli hledat... to by bylo super
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Právě tohle vše nabízí Geoscout, doma stáhneš vše z netu, venku už jen prohlížíš jednotlivé keše. Se skrýšotlačem bude muset poradit někdo kdo ho používá, mě se to nepodařilo zrovoznit. A nebo si ty popisy atd doma připravit do nějakýho textovýho souboru, pokud je pro tebe nezbytný BeelineGPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    2

    Ahoj kačeři, tak jsem se k majitelům PDA přdal i já, jdu si jej vyzvednout, pak se možná začnu i ptát
    Zdraví Petr OK1IN
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Zdar,
    Potřeboval bych pomoct s VITO Navigátor II funguje jen když jedu autem (no ale to asi není to správné na geocaching ) strašně se mi líbí ale asi nevim co mam nastavit stále mi nezaznamenává přesnou pozici při chůzi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    mas zapnutu staticku navigaciu. hladaj tu na fore
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    32

    VITO Navigator nepoužívat, testoval jsem ho včera v Praze a to co z něj leze za údaje je příšerný. Ke kešce chybí 7 metrů a o krok dál 150, BeeLine má přesnost mezi domy na dva metry.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od kony
    tak jsem tedka sprovoznil ten skrysotlac... ale nejak toho do toho souboru gpx hrne malo, treba tam neni popis atd... a nebo aspon nevim kde to potom po importu hledat. Mam program BeeLineGPS nebo tak... klidne bych pouzival druhej program na prohlizeni informaci vcetne obrazku atd.... tak jak je to na webu a potom druhym bych sel jenom na urcene misto... bych pred vyslapem na hledanou sedl s dcerama na limcu, precetl bych jim o tom veci co jsou na webu a potom by jsme vysli hledat... to by bylo super
    Ahoj, ze skrýšotlače je nutno exportovat do formátu XML, pak to funguje. Naimportoval do Beeline a ve wpt manageru je v kontextové volbě nabídka show geocache info, otevírá offline isting do prohlížeče.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    je to tim ze mas aktivovanou statickou navigaci..... Uz se o tom tady psalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    dá se nějak vyexportovat více kešek najednou? z geocaching.com? když to exportuji ze stránek v loc souboru, tak po 20 to jde dost pomalu pomalu.... chtěl bych vyexportovat vše najednou. nebo dělám někde chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GEOCACHING
    Od grenade8977 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 15:25
  2. Geocaching
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2009, 18:55
  3. SmartMaps pro Geocaching
    Od nucleolus v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 10:52
  4. geocaching a ozi...
    Od kubisz v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 08:24
  5. Ozi je pro geocaching nepoužitelný
    Od Naj_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 20:53