Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 150

Téma: Geocaching - zkušenosti atp.

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    44

    GPX cesky cachi se da sehnat taky zde...

    http://geocaching.cz/Cachemapa.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Super, tady to bude asi nejaktualnejsi. Diky moc

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od baz
    GPX cesky cachi se da sehnat taky zde...
    http://geocaching.cz/Cachemapa.aspx
    kde tam? Nikde nic nevidím, krom "přidat waypoint do gpsky" a na to když kliknu tak to vyhodí chybu, že "není identifikován windows installer", a v ie tam jen cosi problikne a nic. To musím mít v pc nějaký program?

    Jinak wuffi neváhej a posílej, určitě se to bude hodit vícero hledačům.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Panove, proc to dublovat. Na te adrese je v dolni tretine vlevo GPX a pod tim se da zatrhnout, zda chcete vse, nebo jenom nove. Potom je taky dobre precist ta fora. Je tam dost moudra od lidi, co to delaji dlouho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Ten ale neumi to co potrebuji...
    Pochopitelne, jde pouze o vyzkouseni, jestli to blbne i jinde. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Jinak S474N - myslim ze jsem ve 2 cache uz videl Tve razitko
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    37

    Ja prileju trochu olej do ohne, mam program BeeLineGPS a jde o detail, kdyz zadam go to waypoint, tak me to asi 25 metru pred cilem napise, ze jsem na miste a detailnejsi navedeni neni mozno, pak si musim vyjet presne souradnice kam chci jit a pak sledovat jak se meni souradnice (podotykam ze aktualizace souradnic je hoooodne pomala)

    co pouzivate vy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Jinak S474N - myslim ze jsem ve 2 cache uz videl Tve razitko
    V jake lokalite? Jinak to razitko me stalo 3 stovky, ale stoji za to
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Endrju
    Ja prileju trochu ohen do ohne, mam program BeeLineGPS a jde o detail, kdyz zadam go to waypoint, tak me to asi 25 metru pred cilem napise, ze jsem na miste a detailnejsi navedeni neni mozno, pak si musim vyjet presne souradnice kam chci jit a pak sledovat jak se meni souradnice (podotykam ze aktualizace souradnic je hoooodne pomala)
    Zkus program Vito Navigator II:

    http://vitotechnology.com/en/products/navigatorii.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Kazdopadne k jadru pudla. Zatim pouzivam na hw6515 BeeLineGPS a s nim souvisi nasledujici problem - celkem dost dlouho mu trva nez obnovi data o poloze a nikde jsem neobjevil moznost nejakeho urychleni. Treba SmartMaps obnovuji standardne udaje co 2 sekundy a vypada to ze celkem presne. BeeLine GPS vsak nekdy vyvadi mimo jine to ze pri pohybu tvrdi ze jsem na miste a pak dodatecne kdyz se zastavim nekolikrat zmeni rychlost smer apod.
    Mate nekdo nejaky navrh na jinou aplikaci vhodnou pro GeoCaching ktera umi pracovat s gpx soubory ale je ponekud rychlejsi:?:
    Mně se BeeLineGPS líbí, ale mám as stejný problém - metry se aktualizují ihned, ale šipka po strašně dlouhý době a občas dost chaoticky.

    Není to nějakým nastavením? Pochopil jsem, že ne každému to dělá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    37

    Mel bych jeste jeden dotaz, nemate nekdo nejakou malou utilitku, ktera by prevadela souradnice mezi sebou v techto formatech?
    dd.dddddd
    dd mm.mmmm
    dd mm ss.sss
    z jednoho prosteho duvodu v kazdem programu mi to dovoli neco jineho, kdyz se chci dopredu podivat ve vrstevnicove mape kde to je potrebuju jedny, v BeeLineGPS zase jine a tak ... tak se ptam jestli to nekoho uz nenapadlo a nema to. dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    44

    Nevim jestli pro ppc neco existuje...ale lze pouzit tohle...

    http://www.cosports.com/tools/gps_coords.htm
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Konkretne v BeeLine si to muzes v nastaveni nastavit dle libosti a vetsina softu to umi taky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    116

    Ad rychlost obnovování polohy u BeeLineGPS:

    Dneska jsem si s tímto programem chvilku hrál, bohužel jen chvilku, takže možná napíšu úplnou blbost: zkoušeli jste zakázat Position Filter?

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tak Wuffy pochlub se jak ti neuznali cash...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GEOCACHING
    Od grenade8977 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 15:25
  2. Geocaching
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2009, 18:55
  3. SmartMaps pro Geocaching
    Od nucleolus v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 10:52
  4. geocaching a ozi...
    Od kubisz v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 08:24
  5. Ozi je pro geocaching nepoužitelný
    Od Naj_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 20:53