Problém s inštaláciou eMbedded Visual Tools 3.0
Môže mi niekto poradiť ako nainštalovať eMbedded Visual Tools 3.0.Pri inštalácii skončím na tejto hláške: setup has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.
Bol by som povďačný za pomoc.To isté mi robí aj pri verzii 4.0.
Bol by som povďačný za pomoc.To isté mi robí aj pri verzii 4.0.
Okamžite po spustení.Akurát sa objaví úvodné okno a okamžite na to končím.
Neviem či to nie je tým že mám Pentium 3,2 MHz a 2 GB Ram. Na Celeronoch mi to funguje.
Podarilo sa mi aspoň spustiť SDK.A tu je výsledok:
Neviem či to nie je tým že mám Pentium 3,2 MHz a 2 GB Ram. Na Celeronoch mi to funguje.
Podarilo sa mi aspoň spustiť SDK.A tu je výsledok:
No, podle screenshotu bych rek ze na 100% Windows XP ;) . Otazka s jakym SP... Na eVC newsech na MS kdosi mel problemy s instalaci eVC ale verze 4.0 na winXP se SP2.
Na tech celeronech kde to slo byl uplne stejnej OS?
Co rekne odeslani Error reportu?
Na tech celeronech kde to slo byl uplne stejnej OS?
Co rekne odeslani Error reportu?
Najprv ďakujem za ochotu. Na všetkých PC je XP Profesional, SP2 pack.
Odoslal som erorr a nič sa neudialo. Inštaloval som to dávnejšie tiež na Pentium 3.4 a tiež mu to nešlo.Spúšťam to pod admin účtom.
Odoslal som erorr a nič sa neudialo. Inštaloval som to dávnejšie tiež na Pentium 3.4 a tiež mu to nešlo.Spúšťam to pod admin účtom.
Par veci, ktere pomahaji na XP
1) Instalacni cesta nemi obsahovat zadne specialni znaky - radeji ani diakritiku.
2) Setup byl nemel byt spousten z nejake silene dlouhe cesty
3) Je vhodne pred instalaci prostredi nainstalovat SDK - ke stazeni tez na MS.
4) Embedded tools se obcas nesnaseji s Borland nastroji - pokud je mate, tak je odinstalujte
1) Instalacni cesta nemi obsahovat zadne specialni znaky - radeji ani diakritiku.
2) Setup byl nemel byt spousten z nejake silene dlouhe cesty
3) Je vhodne pred instalaci prostredi nainstalovat SDK - ke stazeni tez na MS.
4) Embedded tools se obcas nesnaseji s Borland nastroji - pokud je mate, tak je odinstalujte