Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Velké hodiny na Today screenu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Vážení,
    vzhledem k tomu, že můj zrak s věkem bohužel zeslábl, potřeboval bych na Today screen (MDAC) velký ciferník nebo velké digitální hodiny tak, abych je přečetl i bez brýlí.
    Jak je udělat nebo stáhnout?
    Díky za radu, RH
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    SPB Time :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    SPB time je dobrej prográmek, ale nějak mě zlobý v Real VGA, ne zlobý, ale prost+ jak neni dělanej na VGA tak se zobrazuje jen na půlku displaye... :/ Nejde to nějak pořešit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Musíš použít black skin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Musíš použít back skin.
    čiže presamluj subor bg.png na rozmer 480x640 a prepiš novým súborom ten starý,potom ti prekryje celú obrazovku

    Ináč môžeš skúsiť aj program tdclock,sú to veľké digitálne hodiny do today.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Jak Spb Time dostanu do Today?
    RH
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Spb Time sa spusta v celoobrázkovom režime a nie ako plugin do today.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    A nedaj se na to stahnout nějaký VGA skiny? Na SPB TIme
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od -Ptr->HX4700
    A nedaj se na to stahnout nějaký VGA skiny? Na SPB TIme
    nedajú,ale fakt nie je problem si upravit pozadia pre VGA,mám to tak spravene
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    jasně, to problém neni, ale ty hodiny se stejnak neroztaknou po celý obrazovce... Když už, tak ať sou co největší )))

    Neexistuje nějakej podobnej prográmek jako tohle, ale s podporou VGA? Používam DockWare, ale ta obyčejná verze je nic moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Mne to pripada dostatočne veľké ,ale pozeral som na jednotlivé súbory obrázkov a mali by sa dať takisto resamplovať na väčšie rozlíšenie,ale to už zasahuje do modifikácie programu,ledaže by sa to ponúklo potom SPB ako skin VGA trošku som sa v tom vŕtal kvôli záujimavosti,ale praktický prínos mi pripadá zanedbateľný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    No, ale SPB Time mohu vřele doporučit :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Spb Time sa spusta v celoobrázkovom režime a nie ako plugin do today.
    Jde, ale nevím jak)

    [IMG]D:\Dokumenty\Obrázky\06.jpg[/IMG]
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To je teprve pripravovany plug-in do SPB P+... Takze nejde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    to moderátoři:
    ahj. kopněte toto téma prosím do HTC Pocket PC (XDA & spol.) nebo jiné PPC oblasti místo HTC Smartphone neboť SPB Time na smartphonech asi nepojede, že?

    děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MDA Vario zatuh na boot screenu
    Od Gurp v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 22-01-2012, 16:44
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-11-2010, 23:44
  3. Čím zobrazit fotku volajícího ve full screenu?
    Od Treo 750v v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 13:34
  4. Rozbalene tasks na Today screenu jde to ?
    Od Vegan v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 11:15