Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Dell Axim X50(v) - A05 ROM Update

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Asi jo... Celkem jednoduchy test...
    Nejake hi-bitrate WMV a nastavit Della na pouze 208MHz (v Start->Settings->Power) a uvidi se... Pokud se to bude cukat, tak to neni ono (nebo je to stale spatne), pokud to pojede OK, tak to bezi pres 2700G.
    Bohuzel tady zadne takove WMV (tedy vlastne vubec zadne) nemam, abych to mohl vyzkouset...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    a neumi to Betaplayer rovnou? myslim, ze celkem zbytecna vec, kdo pouziva wmv (leda bfu)

    Jinak uz mam PDA nainstalovane, vsechny programy sem tam hodil znova, jediny co sem tam nedal je Quote of Day - mam podezreni, ze prave toto muze za moje vytuhy
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    BetaPlayer to samozrejme umi rovnou, ale co treba streamovane WMV? Tam ti je BetaPlayer (presneji The Core Pocket Media Player) vis k cemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    tak na to na pda fakt nekoukam
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem flashnul A05 a zdá se být vše OK. Neměl jsem čas instalovat znovu, takže jsem tam napral zálohu z A04 a stejně to chodí.
    Může nastat někde problém, že jsem restoroval ze starého OS nebo ty změny nejsou až takové, že by to mohlo vadit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    obecne se doporucuje to reinstalovat vsechno, ale me to vzdy chodilo ze zalohy.

    Ja osobne jsem ted vsechno preinstaloval a UPLNE vse mi chodi bez chybicky. Dokonce IDOS, kterej mi psal malo pameti tak mi tedka chodi (ale to je asi novou verzi PID.exe)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Problem uz zalohy ze starsi ROMky samozrejme nastat muze, protoze se mohou prepsat updatem zmene zapisy do registry, prepsat nove soubory, kopirovane z ROMky do RAMky apod.
    Pro odzalohovavani backupu na nove ROMky v 95% pomuze SpriteBackup a jeho funkce pri restoru, ze byl upgradovan system.

    Miste, v IDOSu pred asi 10 dny vydali novou verzi dat PID, ktera uz ten problem nema, chodilo mi to uz i na A04.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Dell Axim X50 rozdíl update ?
    Od celebris v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 11:08
  2. WM 6.0 pro Dell Axim X50 / X51
    Od Zdenek Malinsky v sekci Dell
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-04-2007, 07:37
  3. Dell Axim X3i a Wi-Fi
    Od Martin VIK v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 20:51
  4. DELL AXIM X3 ROM UPDATE
    Od Antilius v sekci Dell
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 16:32