Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: Dell Axim X50(v) - A05 ROM Update

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, zrovna ted mam Della na nabijcce, syncnuteho s PC a cekam az se nabije, tak pak dam vedet, jestli mi to taky zatuhne... Takze vydrz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    ok, dam taky do nabijecky a AS a zkusim potvrdit 100% vyskyt. Dik za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    U mě bez problému. Každý den ho mám na AS a po nabití vytahuju a nikdy se mi nic takového nestalo. Asi tam budeš mít nějakou utilitku, která ti dělá neplechu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    nejspis. Udelal bych HR a zkusil ze zeleny loucky, ale sem nejakej linej Uvidime, zkusim si najit na to cas

    jeste jedna vec: co pouzivate za Active sync? 3ku nebo 4ku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Takze Dell se nabil a je to funkcni... Uz s tim makam asi 10 minut a no problem... Mas to naky lozbity...

    3.8... Prece se zatim nepripravim o moznost syncovat pres WiFi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    zkusil sem to a zase Tak dik za pomoc, ja nekdy udelam HR a uvidim jestli pri default inst to bude fungovat spravne. BTW AS 3.8 jako vy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Už je A05 oficiální (teď už doopravdy, už jsou tam jeden den ).
    V prvním příspěvku jsem udělal změny - přímé linky na download a tučně jsou vyznačeny ještě dodatečné úpravy v A05.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Citace Původně odesláno od beecher
    Už je A05 oficiální
    Hmm, ted jsem si to zkousel nainstalovat, ale protoze jsem tam mel tu predchozi uniklou 05, tak mi to pise, ze No need to upgrade

    Soucasne to nejde ani downgradovat
    Takze si pockam na 06
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    ja uz flashuju konecne duvod k HR a zkusim jestli mi to tuhne kdyz tam nic neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Myrek
    Soucasne to nejde ani downgradovat
    Jde, pokud mas zalohu A04 z flashovani te prvni A05...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Hmm, vidis, to me nenapadlo. Jiz tak cinim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    kdyz se downgraduje na A4, tak je potreba ta ulozena romka z flashovani A5ky? Nestaci stara A4 stazena z netu? vzdyt by to melo byt stejne, ne?

    PS: uz nabijim s A5, to sem zvedavej jestli vytuhne
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, upgrade na A04 ti zahlasi, ze je starsi nez aktualni ROMka. Pro downgrade se musi pouzit zaloha ROMky, kterou udela upgrade a provest Restore...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Aha zajmave.

    Jinak k memu problemu vytuhavani - uz netuhne... pro me to ted znamena najit aplikaci, ktera mi to zpusobovala. To bude teda prijemna prace
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    16

    Nevite nahodou co znamena ta oprava kodeku WMV?Ono na nem bylo neco spatne?nejak nepozoruju rozdil...Ze by ted jely videa pres WMP prohaneny pres 2700?To by bylo super...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell Axim X50 rozdíl update ?
    Od celebris v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 11:08
  2. WM 6.0 pro Dell Axim X50 / X51
    Od Zdenek Malinsky v sekci Dell
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-04-2007, 07:37
  3. Dell Axim X3i a Wi-Fi
    Od Martin VIK v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 20:51
  4. DELL AXIM X3 ROM UPDATE
    Od Antilius v sekci Dell
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 16:32