Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 129

Téma: Emulace PlayStationu na PocketPC ! [FPSEce]

  1. #1

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    Máte nějaké zkušenosti s emulací PS1 na PocketPC pomocí FPSEce ? Podělte se o ně tady s ostatními ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od Kavy
    Jaký emulátor PS1 jste zkoušeli?Já znám jen tento:
    http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=222
    Já znám taky jenom tento, myslím že snad ani žádný jiný pro PDAčka neexistuje. Ale ta adresa co jsi uvedl je jen na dnes už starou newsu se starou verzí bez odkazu na oficiální stránku FPSEce (ten odkaz který tam je odkazuje pouze na FPSE) tak raději mrkni na skutečné oficiální stránky http://www.fpsece.net/ tam je aktuální verze
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Jasně.Ale na tom mém odkazu je návod v češtině
    http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=222
    Ještě jsem se k tomu nedostal. Má cenu to na MDA1 vůbec zkoušet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    Ja bych to zkusil ale nemam zadne hry na PSX nevite jestli se nedaji stahnout na netu?? asi to neni jak s romkama na GBA co?? pokud sezenu nejakou hru tak to zkusim ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    Ale bacha sice ten emulator zvlada spoustu her ale NE vsechny!!! pokud to chcete jen na otestovani tak bych se nejdriv mrknul do compatibility listu... ono prece jen ROMka zabera par mega ale PSX image zabere minimalne cele CD. Navic pokud nemate nejakou velkou flashkartu tak tu hru potom budete muset jeste ripnout (vystrihnout videa a tak, ono se to nezda ale mnohdy hra zabere jen par desitek MB a ostatni jsou jen videa aspol)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Čím se to dá Rippnout ?Mám doma hodně her a chtěl bych zkusit něco jednoduchýho.Třeba Pandemonium...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    Tak prave jsem si uspesne spustil na svem pda A620 zavodni maso Destruction Derby ) :yes: muzu rict ze je to super ale i prez to ze mam A620ku taxe mi trosku kouse zvuk (nj ale taky mam v pozadi spustene ruzne blbosti na today :sarcastic: ) kazdopadne oproti takove emulaci GBA je ten zvuk plynulost sama, slast pro usi! Mno kazdopadne bych chtel testnout hlavne jine hry (avsak zatim mam riple jen DD a casu je malo ) no hlavne ze to vsechno funguje .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    Cim se da ripovat? ...mno zajdi na ofic strankach do diskuze a tam si to nastuduj... uz jsem tam zavital a je tam pomerne dost z ceho cerpat Ale jaxi neni cas abych si ktomu sednul, takze zatim k tomu nemam moc co rict... snad jen ze proste musis otevrit image a metodou pokus omyl odmazavat pokud mozno ty nejvetsi soubory (Videa, hudba, ostatni jazykove mutace) do te doby nez stim budes dostatecne spokojeny... Z programů co tam uvadej si momentalne pamatuju jen na CDmage jako jeden z hlavnich a pak nekolik dalsich...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    Jo jaky mate emulator PS1 do Pc ?? at vim co mam stahnout az to budu ripovat systemem pokus omyl at to nemusim porad prehazovat do pda ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    obecne se ma za to ze jeden z nejlepsich emulatoru je ePSXe...

    ale ja osobne pouzivam EmuRayden protoze a proste jsem jedinec pomerne dost liny a u EmuRaydena se nemusi absolutne NIC nastavovat tedy maximalne tak memkarta a tlacitka na joypadu (u ePSXe je to presne opacne, dost mne stve, ono to chvilku trva nez si najdes vsechny biosy ci nez ho poradne nastavis a pak treba kvuli nejake jine hre to zas musis predelavat :no: ) pokud chces EmuRayden zkusit tady je link na posledni verzi: http://www.paduction.com/telecharger-emu-22.html

    avsak pokud chces byt dusledny tak bys mel asi pouzit FPSE z ktereho vlastne nase PDAckovske FPSEce vznika
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Zkusil jsem si s tím programem na PDA vyhrát.Spustím program...Start ISO...zvolím hru...naskočí obrázek virtuálního padu...lup-a jsem opět na ůvodní stránce programu(

    EDIT:MODERÁTOŘI,smažte ten přiložený soubor.Zapoměl jsem,že je to BMP a místo zobrazení se jen přiložil.Promiňte a děkuju.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    To vypada jako kdyby jsi si nenahral bios!
    A pokud jsi si tam bios nahral, nahral jsi si spravny bios (SCPH1001.BIN) do spravne slozky "bios"? A nastavil jsi si pak ten bios v emulaturu v "options" v "bios" v "choose bios" ?

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Vzdyť je to vidět z obrázku, že ho máš mezi ISO souborama a ne ve složce BIOS. A to jsi si ho určitě ještě nezvolil v Options, jak píše crz :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    BTW: pokud jste si trochu prolezli ofic stranky taxte jistojiste nasli i tento moc pekny navod "Jak na to"

    http://www.fpsece.net/docs/ReadME_English.htm

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    No ja to taky nevidim moc slibne stahl sem Gran Turismo 2 je to na 2cd jedno znich ma 700MB kdyz sem to chtel ripnout tak sem si vsiml ze je tam jen asi 5 souboru z toho dva maji okolo 300MB a maji priponu VOL do tech se uz nemuzu v tom UltraISU dostat. Tak nevim jak na to (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  2. Emulace PC
    Od kony_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-10-2004, 21:31
  3. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42