Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 9 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 129

Téma: Emulace PlayStationu na PocketPC ! [FPSEce]

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    35

    Chtěl jsem se zeptat, zkoušel to někdo na MDA Vario? S přihlédnutí k pomalosti procesoru to asi nemá smysl, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    no neviděl bych to tak černě ykoušekl jsem to na compactu i na dellu x51 a běhalo to úplně stejně tak to zkus
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    Lidi mam problem, mam doma par starejch her na PS1 ale kdzy to dma do PC neni tam 1 soubor ale nekolik souboru, pokusil jsem se to zkompilovat do .ISO ale vyhodi to vzdycky nejakou chybu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Citace Původně odesláno od Twister
    Lidi mam problem, mam doma par starejch her na PS1 ale kdzy to dma do PC neni tam 1 soubor ale nekolik souboru, pokusil jsem se to zkompilovat do .ISO ale vyhodi to vzdycky nejakou chybu...
    V čem si to dělal? Já jsem používal Alkohol 120%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Pokud je CD škráblé tak to přelouská jen CloneCD
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    32

    mě to teda nejde. Po spušění se mi zobrazí okénko s ovlačem - padem a černé okénko s zobrazením 120 - 130 fps, ale jinak se nic neděje.Stále černo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    pomoci nejaky MagicIso... CD jsou v poho... jestli to neni tim ze jsou to jen "paleny" zalohy. Originaly jsem totiz venoval i s PS1 bratranci na chatu, protoze uz jsem na playstu nehral, tydle CD jsme vystrachal jeste ze skrine.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to je nářez :-). V pohodě jsem to rozjel a pařím GTA. Vtip je jen v tom, že si musím vždycky taktnout procesor na 520MHz. Docela sranda, jak může odlišná architektura ovlivnit rychlost. Příslušná konzole měla 32MHz :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud si chcete menit/posilat ripy her, tak se prosim domlouvejte pres SZ. Neplnte diskuzi prispevky typu "Posli mi prosim nejake dobre hry na ****@****.**". Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    4

    zdravim vsetkych
    da sa previest na PDA aj hry z PSP
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    no jasně:-D ne fakt to nejde PSp je uplně jinak koncipovana než psOne a hlavně se podivej na hw psone a psp jde to dohromady???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    44

    Myslíte že má cenu to zkoušet na LOOX 520?
    Není problém přetaktovat procesor na nějakejch 416 MHz(šlapalo i 520), ale radši bych to zkusil bez toho..
    A když si představím, že by to všechno bylo nehutně trhaný, tak se mi do toho nechce..
    aa..jak je to s ovladanim tech her? PSX melo docela dost tlacitek?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Bezproblému to funguje na Asus MyPal A620BT a některé hry jdou plynule a některé hůře, ale myslím si, že to za zkoušku určitě stojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    22

    Tak Hoši nemohli byste tady teď jednoznačně a stručně napsat odkaz na Emulator, Romky, a compatable list??? Je to tady cely roztroušený a já jako nováček (myslim že nejsem sám) se v tom už nevyznám... thx
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    44

    Hlavně ty romky, z mýho oblíbenýho serveru http://www.romnation.net se mi zadnou romku na PSX stahnout nikdy nepodarilo.. I kdyz hlasuju tak jak po me chtej, tak mi pak napisou ze jsem hlasoval spatne..A to jak v ie, tak ve ff..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 9 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  2. Emulace PC
    Od kony_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-10-2004, 21:31
  3. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42