Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 129

Téma: Emulace PlayStationu na PocketPC ! [FPSEce]

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Me zajimalo, jestli tady uz treba nekdo rozchodil Drivera?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jednou se mi podarilo rozbehnout nejakej wrestling nebo co to bylo,ale prekvapilo me to!Vic her jsem bohuzel nemel,nebo se mi je nepodarilo upravit....uz ani nevim,ale ted se o to pokousim znovu a az sezenu dost her a upravim je,pokud to tedy nezvoru,tak napisu co a jak!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    no tak jsem rozchodil TEKENA 3 docela nářez akorát těch 25fps je fakt málo. přetktování moc nepomůže spíš mi přijde že se taktace vůbec neděje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    povedlo se ti tu hru udelat podle toho navodu v pocket iso?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    i bez návodu:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    kdysi sem ripoval hry na psx
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    i bez návodu, kdysi sem ripoval psx cd je to očesané uplně o vše i o muziku jen zvuky a čistá hra
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jak jsi to delal?muzes nastinit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    iso které stáhneš musíš rozdělat a očesat ho komplet nechat je n bin souboru a poak to v pocket isu jen předělat na ten *.iso.bz a pak to slape ale musím říct teda že žádná sláva je to celkem hratelné ale těch 15-23 fps za sekundu je žalostně málo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    vzdyt nova verze umi uz i .bin!tak by se to eventuelne nemuselo ripovat do .iso,nebo ne?
    A nebo je to moc velky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    říkám já si stáhl už iso ještě ho vybral a pak teprve převedl
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    dobre,to chapu,ale rekl jsi,ze kdyz to oceses,tak tam zustane .bin,kterej jsi prevedl na .iso v pocket iso!tak by me zajimalo,jakou velikost muze mit ten .bin,kdyz bude sam,bez ostatnich zbytecnosti,jako jsou videa a muzika!protoze kdyby to nebylo moc velky,dal by se uz pouzit i ten bin v emulatoru!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    tech binu tam zustanečn víc jsou to zvuky plus graf a samotná hra já to iso jen otevřu zbytečné vymažu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    aha uz to chrapu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Chtěl jsem se zeptat jaké hry zaručeně jdou? Kompletní seznam nefunguje a nevím, kde to najít jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  2. Emulace PC
    Od kony_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-10-2004, 21:31
  3. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42