Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 129

Téma: Emulace PlayStationu na PocketPC ! [FPSEce]

  1. #16

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    No tak Gran Turismo 2 by melo jit ripnout minimalne na 256MB!
    viz: http://projects.davejansen.com/fpsece/index.php/info/462/

    256MB neni zrovna malo ale pokud se bez nej neobejdes tak je to stale lepsi nez nic
    (mno a kdo vi, treba to jde orezat jeste vic )


    BTW: Kazda hra se da ripnout jinak, napr takove DestructionDerby ma riple pouhych 17 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Mohli by jste mi podat stručný návod,jak spustit ten emulátor?
    Anglicky neumim ani koukat.
    Ty obrázky z http://www.fpsece.net/docs/ReadME_English.htm jsem pochopil.
    Ale mě jde hlavně o ůpravu samotné hry.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    No jo ale na 256 to dal nekdo kdo v tom umi delat )) me se to zatim povedlo na 512MB :-D jeste to vydelim dvema a sem na te spravne sume :-) ted stahuju jeste jine hry tak zkusim jak sou na tom ony
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Odpovím si sám:
    http://free.pocket4um.com/modules/news/article.php?item_id=37
    a program Alcohol 120%
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    Dival sem s ena ten navod jak to ripnou ale nejak sem nepochopil co stim programem PSM play ??:?: nevite nekdo na co to vlastne je??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    Ach Zoo to meli rict driv ze sou dva programy PSMplay co se jmenujou stejne :-) JA zkousel nejaky na upravu vyzvaneni do mobilu )) ten spravny najdete zde : http://www.zophar.net/utilities/psxutil.html ) heh ale stejne mi to nejde jak to dojede na konec se objevi valid data a neulozi se to ((
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    no nejak nemuzu rozchodit na PSmplay tak nevim co delat!!nevite nekdo jestli existuje i jiny program na tu upravu te hry???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    Me to upravit uz jde presne podle toho navodu ale ty hry z vetsiny stejne mi na MDAc nejdou ((
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    no ja bych to chtel zkusit ale podle tohodle navodu http://free.pocket4um.com/modules/news/article.php?item_id=37 mi to nejde!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od Kavy
    Zkusil jsem si s tím programem na PDA vyhrát.Spustím program...Start ISO...zvolím hru...naskočí obrázek virtuálního padu...lup-a jsem opět na ůvodní stránce programu(

    EDIT:MODERÁTOŘI,smažte ten přiložený soubor.Zapoměl jsem,že je to BMP a místo zobrazení se jen přiložil.Promiňte a děkuju.
    Mám tentýž problém, ale všechno mám nastaveno správně (bios apod.).
    Může někdo poradit? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Huron_ce4you
    Guest

    pokud mate 0,09,5 verzi FPSC , tak stahujte i BIN , otevre to taky
    http://www.emuportugal.net/ftopic1141.html&sid=c035d403bc1a8d593fbfbb23dc7a96 46

    me to delalo presne to stejne co vam kdyz jsem vzal BIN a predelal na ISO ( program Magic ISO ) pak to taky nechtelo pustit , mozna to chtelo este rip , na to mate program na oficialni strance FPSC ( PocketISO tusim )
    s BIN nemam problemy , jede to v pohodicce ... ale starsi emulatory to myslim neberou
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    No, právě že mám 0.09.5, a bin.. No, zkusím to předělat do ISO, možná to bude lepší..

    Ale možná bude chybka v konkrétní hře..

    Jede vám někomu Tony Hawk Pro Skater 3?

    thx za odpovědi :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Jakkoli může jít o scestný dotaz, chci se zeptat-rozchdil někdo z vás alespoň nějakou pařbu z plejsta? Já se dopracoval tak k menu v Ridge Racerovi a bůhví, jestli to vůbec byl menu té hry...přijde mi, že asi dělám špatně převod těch ISO, bo opravdu nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    Ja sem zkousel to Pocket ISO a prislo mi ze snim to nikdy nefunguje kdyz se to necha v tom BINu tak to nekdy funguje ) jinak sem na tom rozjel akorat Destrukcion derby , DOA , Ridge Racer a Breakout 3d ((
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    45

    HEh fakt ze jo ja sem sehnal uz riple hry a kdyz se tam nahrajou v tom BINu tak jdou ) doporucuji sehnat hru Side by side - zavody aut krasna grafika takove auta nejsou ani na PDA nebo sme jeste takove ani nevidel!! a dou celkem i plynule )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  2. Emulace PC
    Od kony_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-10-2004, 21:31
  3. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42