Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Posunutí dotykové části displaye

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat, co mám dělat, když mám dotykovou cast displaye posunutou o 5mm dolů - tj., že když chci kliknout stylusem na kurzor (Napřiklad při kalibraci displaye), musim vzdy o 5mm niz, nez je kurzor. A prave pri ALignScreen je temer nerealne dostat se zpet do Win. Tim padem bych se chtel zeptat, kolik by stala oprava nebo nejaky postup, jak bych si to mohl spravit sam. (sroubovaky atd mám). Nebo v nejhorsim pripade jak obejit align screen po restartu. Dekuji. Jedna se o Ipaq 3630 s vychozim OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    kalibrace slouzi prave proto, aby se aktualni pozise "srovnala" s virtualnim displayem...takze dle meho prave pri kalibraci je potreba kliknout prave tam, kde je krizek, aby bylo pak mozne spravne pocitat pozici tuknuti....jinak, pokud by to byl vazne nejaky HW problem (po HR to dela taky?) pak oprava by Te stala vic, nez nejake levne PDA (treba od HP iPAQ 1700), protoze vrstva je bloku s celym displayem a samostatne se nemeni....takze by to znamenalo vymenu displaye celeho...pokud by to jeste vybec na tohle zarizeni slo...nebo zkusit najit v bazaru 3630, 3650, 3660 a mozna i 3760...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Tak tak, hybo ma pravdu. Ked som pred rokom menil display tak cena bola skoro tak vysoka, ako nove PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od Pechy
    Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat, co mám dělat, když mám dotykovou cast displaye posunutou o 5mm dolů - tj., že když chci kliknout stylusem na kurzor (Napřiklad při kalibraci displaye), musim vzdy o 5mm niz, nez je kurzor. A prave pri ALignScreen je temer nerealne dostat se zpet do Win. Tim padem bych se chtel zeptat, kolik by stala oprava nebo nejaky postup, jak bych si to mohl spravit sam. (sroubovaky atd mám). Nebo v nejhorsim pripade jak obejit align screen po restartu. Dekuji. Jedna se o Ipaq 3630 s vychozim OS.
    Nechci sejckovat, ale to vypada na znamou vadu prvni generace H3630 kdy se dotykova vrstva cyklicky "rozkalibrovavala" a pruvodnim jevem bylo "ustrelovani" pri dotyku perem na dotykovou vrstvu. Resilo se to tehdy servisnim zasahem pokud si spravne pamatuji.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    Přes align screen to opravdu nejde, když se trefuji doprostřed "křížku", tak mi to nevezme... ...musím prostě klikat cca 5mm nad to... ...jinak myslím, že je to to, co říká "MaPo". PDA (s touto vadou) jsem koupil za 1000Kč a do opravy bych šel jen kdyby stála max 500Kč. Nevíš (MaPo), kolik takovej zásah do displaye mohl (může) stát? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od MaPo

    Nechci sejckovat, ale to vypada na znamou vadu prvni generace H3630 kdy se dotykova vrstva cyklicky "rozkalibrovavala" a pruvodnim jevem bylo "ustrelovani" pri dotyku perem na dotykovou vrstvu. Resilo se to tehdy servisnim zasahem pokud si spravne pamatuji.

    MaPo
    Jeste chci dodat, že když to dám do servisu, tak se s tím drbat nedudou a určitě tam hodí novej display, že? Mno, zkusím zajet do Brna a poptat se...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mimo zaruku a tim, ze je to vymena celeho displaye, protoze je to v jednom "bloku", Te to bude stat mona 10x tolik :no: bud se s tim smir, nebo zkus najit dalsi levny iPAQ tehle rady (3600, 3700 snad taky) a pak to dej dohromady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od Pechy

    Jeste chci dodat, že když to dám do servisu, tak se s tím drbat nedudou a určitě tam hodí novej display, že? Mno, zkusím zajet do Brna a poptat se...
    iPAQy se servisuji centralne,vsechny servisy HP pouze zarizeni sbiraji a posilaji do centralniho servisu HP (Jeremenkova 88, Praha 4) a ten pote podle typu zarizuje opravu v prislusne tovarne ktera to ma na starosti.

    Pro info kolik ta oprava stoji zkus zavolat na centralni dispecink - telefon je 261307310, meli by ti to umet rict.

    MaPo

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Posunutí bodu na PC OziExplorer
    Od KEnik_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-10-2007, 10:09
  2. Budik a posunuti casu....
    Od SpeedyTuning v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 21:52
  3. dotykové pro
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-07-2004, 21:23