Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: ICQ klient s minimálním přenosem dat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mohl by mi prosím vás nekdo poradit ICQ klient s minimálním trafikem a pokud možno nejaký, který by ukladal kontakt list, aby ho nemusel pokazdy stahovat, jako to delalo STICQ na symbianu.
    Předem dík za tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    aplikaciu, ktora uklada CL poznam len na mobil a vola sa Jimm. Inak myslim ze s normalnym ICQ by si si mal vystacit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    Používám ICQ klienta pro PDA a jsem spokojený. Zatím jsem nic lepšího nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od robox
    Používám ICQ klienta pro PDA a jsem spokojený. Zatím jsem nic lepšího nenašel.
    robox suhlasim s tebou, ale privital by som este nejake to posielanie suborov
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Agile Messenger neznáte? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Agile Messenger neznáte? :?
    to jo, ale s tim bych byt vama do budoucnosti moc nepocital...agilemobile vydalo vyjadreni ze to bude krute zpoplatnovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Až to přijde, takto bude. Zatím můžeš zdarma používat. Nikde zatím nebylo nic konkrétního, takže nestahuj brod, kalhoty jsou ještě daleko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No ja nevim, ale s tim ICQ sem se nalogoval poslal dve zpravy a zas odlogoval tak GPRS monitor ukazoval 80kb to by bylo hrozny, ale ten defaultni program Sledovani GPRS ukazoval je 20kb? tak cemu mam verit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    U ICQ je dobrý, že je k němu čeština.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od milan.smart
    No ja nevim, ale s tim ICQ sem se nalogoval poslal dve zpravy a zas odlogoval tak GPRS monitor ukazoval 80kb to by bylo hrozny, ale ten defaultni program Sledovani GPRS ukazoval je 20kb? tak cemu mam verit?
    ja si pozrem vzdy v telefone kolko mi odpocitalo. ale za 2 spravy 20 kB som vzivote nemal. normalne kecam aj 10-15 minut a zozere mi to tych 25 kB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Nevíte proč u ICQ když odešlu nebo dostanu zprávu která je psaná diakritikou , tak že tam mám jen nesmysly a čtverečky?Jak nebo kde to nastavit na správné zobrazování diakritiky?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    a pouzivas Agile, ne??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Ne, Agile se mi nelíbí.Používám ICQ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pagino
    ja si pozrem vzdy v telefone kolko mi odpocitalo. ale za 2 spravy 20 kB som vzivote nemal. normalne kecam aj 10-15 minut a zozere mi to tych 25 kB.
    Tolik je za stzeni kontakt listu, prave proto hledam neco co by ho ulozilo do zarizeni, ale asi nic takovyho neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    0

    Neznam PPC klient ktery by CL ukladal. Na PC je jich spousta. Na PPC doporucuji Agile.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s přenosem dat přes BT
    Od Turkey_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-12-2009, 17:29
  2. ActiveConnect 2.0 - nyní s automatickým přenosem souborů z PC do PDA
    Od choze_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 12:09
  3. SSH klient
    Od rasa_oldd v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 07:32
  4. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 20:52