Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: zřejmě nefunkční IR na MDA2 - jak (čím) to zjistit na 100%?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    ahj. S největší pravděpodobností po jednom ne moc krutém pádu mého mda2 jsem zjistil, že se nemůžu spojit přes IR. Donedávna problém nikdy nebyl.
    Zkoušel jsem samozřejmě hledat v diskuzích, ale na nic jsem nenarazil.
    Prosím poraďte jak se mám na 100% přesvědčit, že je IR mrtvo.
    Děkuji moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jednoduse tak, ze si udelas zalohu, pak HR a zkusis IrDa....treba nekam neco poslat, nebo prijmout....tim bude jasne, ze chyba neni v zadem SW...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    hmmm. Asi mi nic jinýho nezbude. Ale SW chybou to nejspíš nebude, neboť v poslední době jsem nic nového neinstalil. Opravdu mám podezření na ten pád. Myslel jsem na nějaké měřící SW. Ale určitě dík. Po HR se ozvu :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    klidne se muze stat jen to, ze se dioda (diody) pohla a jiz nesmeruje tam, kam by mela...nebo se poskodil kontakt...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Test je easy pokud mas dig. fotak (nebo mobil s fotakem):
    Zkus neco beamnout (pr. poslat soubor na pres infra totalcommanderem) a koukej se pres LCD fotaku na cast PDA, kde ma bejt IR port. Kdyz uvidis modrou blikajici tecku tak to funguje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    ahj.
    Díky. Koukl jsem přes digikameru. a O.K. už se mi i podařil opět propojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-12-2009, 22:01
  2. Vodafone zřejmě zprovozní 3G síť na začátku příštího roku
    Od htcjirka v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 14:55
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 12:00
  4. M700 - nenaběhne systém - svítí jen modrý kříž - zřejmě chyba SIM
    Od ByBOB v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-07-2007, 23:11
  5. Nespouští se mi pošta - zřejmě po obnově dat ze zálohy
    Od juxtu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-07-2006, 00:33