Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: MDA compact + Windows Mobile 5 = jak teda?!

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Uvazuji o koupi MDAc od T-Mobile, ale predem bych prosito radu.. JDE NA MDA COMPACT NAINSTALOVAT WINDOWS MOBILE 2005??!!?? Procitam diskuze a docet jsem se, ze to nelze, ale proc to tedy jde na MDA2, ktery je starsi? Prede mooc dekuji za odpoved..

    . : : g l o g l o m a n : : .
    . : : s e p 8 0 0 : : .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    neres proc, res to, ze nelze a na temer 99% se to nezmeni...proc je to tak neni v tomhle pripade podstatne...MDAII se prodalo mnohem vice a proto je to mozna duvod, ze se penize mozna vrati...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hardwarove ma MDAc 64+64MB pameti, coz je na Magneto aka WM2005 malo...tot udajne hlavni a podstatny duvod.

    Existuje Qtek S110, coz je v podstate nase MDAc s 64+128MB pameti, kam teoreticky by se magneto veslo, ale u nas se neprodava.

    MDAc s WM2003SE funguje takrka bezchybne, duvod k upgradu OS ja osobne nevidim, krom cireho fandovstvi...jako clen MSDN na stolnim rigu honim od soboty Vistu

    Nicmene moje pristi PDA zajiste bude s WM2005, doufam ze i VGA displayem, WiFi kartou ale rozhodne mu nesmi chybet GSM/GPRS modul pokud mozno i s EDGE Doufam, ze se podobne hracky brzy objevi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    coz je v principu nespravne tvrzeni, technicky ma MDAc vse, co je potreba....krom toho, to, co ma ten qtek neni 128MB ROM, ale RAM....a doporuceni pro WM2005 je 128MB ROM, ne RAM...upgrade bude i pro zarizeni, ktere maji stejne ROM, co ma MDAc...o tom se ale jiz dostatecne psalo v jinych forech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Nicmene moje pristi PDA zajiste bude s WM2005, doufam ze i VGA displayem, WiFi kartou ale rozhodne mu nesmi chybet GSM/GPRS modul pokud mozno i s EDGE Doufam, ze se podobne hracky brzy objevi
    ..mno prave!..ja taky na takovou hracku cekam..ale marne..Ted se objevil MDA Wiza(rd), ale kdy se aostane k nam tot otazka..a pry jeste k tomu ma mit jen 200Hz procesor..coz je skoro stejny jako muj prehistorickej sonyericsson p800, s kterym bojuju skoro uz 3 roky a tak chci zmenu!..ale MDAc zas chybi EDGE, pamet a WiFi (a klavesnici, kterou sem sice nikdy nepotreboval, ale u MDA Wiza vypada cool:-)..co ted mam cekat nebo se upsat na 2 roky T-mobilu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    Vždyt má být upgrade i pro 2110 kterej má taky 64/64
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Vasek
    Vždyt má být upgrade i pro 2110 kterej má taky 64/64
    ... to je ale záležitost a politika HP, jak se k tomu postavi T-Mobile je asi už dopředu jasný. Ono by to možná pro Compact šlo taky, ale zřejmě se to nevyplatí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    A co hw 6515?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    A co hw 6515?
    ... co tím myslíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Bude upgrade?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... aha - no, jde zatím o novinku, navíc s atypickým displejem - tady bych si nekovolil odhadnout jestli a kdy ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od glogloman
    ..mno prave!....co ted mam cekat nebo se upsat na 2 roky T-mobilu..
    A co si počkat na MDAIV? Ta by snad už řešila tvoje požadavky, WM5.0 snad na ní už budou, klávesnička taky nechybí ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    ..ale ta velikost!!!
    Tak tedy pro ujasneni.. WM5.0 oficialne pro MDAc nebude, ale technicky to mozny bude? Takze bych si ho mohl na nej nainstalovat s tim, ze pridu o zaruku? A je mozne v pripade potreby reklamace vratit tam oficialni WM2003SE? Podobne jako se instaluje ,ina verze ROM.. Omlouvam se za laicky otazky, ale s WinCE koketuju teprv 3.den a to zatim bez PDA:-) Na druhou stranu o Symbian UIOh uz vim skoro vse:-P..a tak nak me uz omrzel, tak chci vyzkouset jinej OS a zaroven upgradovat HW:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    reste prosim WM5 pro MDAc...o tom je diskuze...pro upresneni a pochopeni WM pro MDAc nebude a nic nenasvedcuje tomu, ze by se to mohlo zmenit. Stejne tak nikdo nenapsal, ze to technicky, i kdyz mimo zaruky pujde, psal jsem, ze parametry HW jsou dostatecne pro tento OS, coz nemeni nic na tom, ze se WM2005 proste neplanuje pro tohle zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    ... aha - no, jde zatím o novinku, navíc s atypickým displejem - tady bych si nekovolil odhadnout jestli a kdy ...
    Ten "atypicky" displej je primo podporovan systemem jiz ve WM2003SE Viz. specifikace WM2003SE, podporovana rozliseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 01:02
  2. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 15:50
  3. Windows Mobile 5.0 v MDA Compact
    Od Adam14 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 08:52
  4. MDA Compact a Windows Mobile 5 - kraťounké video:)
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-07-2005, 15:23