za 3 tydny, co vlastnim MDAc mi spadlo pouze pri nahrani noveho SW a nebo pri extremnim zatizeni. Zadnou vadu jsem na nem nezaznamenal, Vse funguje tak, jak ma :yes: . Hold musis kupovat od Crusadera a ne od T-Mobilu![]()
za 3 tydny, co vlastnim MDAc mi spadlo pouze pri nahrani noveho SW a nebo pri extremnim zatizeni. Zadnou vadu jsem na nem nezaznamenal, Vse funguje tak, jak ma :yes: . Hold musis kupovat od Crusadera a ne od T-Mobilu![]()
To padání a tuhnutí bude z 99% rukama (a zkušenostmi uživatelů). Příkladem budiž můj brácha, který vlastní MDAC asi dva měsíce a jako každý z nás už do něj zkoušel nacpat vše, na co narazil. Takže jeho MDAC obsahovalo kde co a po SR mělo necelých 15MB volné RAM, takže po spuštění pár aplikací, zatuhlo. Před měsícem jsem mu doporučil PocetNAV, kterým si uvolňoval RAMku, takže k zatuhnutí docházelo jen sporadicky, ale stávalo se. V pátek jsme celé MDAC HRkli a přeinstalovali, všechny programy šly na SD nebo do STORAGE a odjížděl se 37MB RAM po SR.
Já sám jsem získal MDAC před měsícem, je to úžasné zařízení (nesrovnatelné ovšem s mým hx4700), se kterým mnoho problémů není (ve srovnání s MDA2, které se samovolně HRkalo i několikrát denně, a to podle nálady). Proto bych (až na výjimky) hledal většinu problémů v nezkušenosti uživatelů.
Prislo mi, ze je me MDAc trochu linejsi a tak jsem se diky tvemu prispevku nahodou podival na pamet a ja mel jen 9MB volne Ram, tak jsem to trochu vycistil a ted uz mam 30MB volne Ram a beha to fakt svizneji :yes:Původně odesláno od ipf
. Jsem asi jeste zvyklej na LOOXe, kde pamet nebyla problemem
)
Nojo, no, s tim ale moc věcí nenaděláme (a vířit debaty o velikosti RAM nepomůže). Zkus aplikace jednu po druhé prostě odinstalovat a znovu nainstalovat, ovšem na StorageCard. Určitě ti to nějaký prostor přinese. Z mojí zkušenosti akorát PocketMechanic odmítá instalaci jinam a natvrdo (i přes snahu CABinstu) se instaluje do RAM.
do Ram instaluji akorat programy pro TODAY, jinak jde vsechno na kartu...
Jasně. Ono, přes čtyřicet se už moc vysoko nedostaneš.
Prosím taky o jedno info. Po koupi MDAc u t-mobile jsem si nainstaloval ze stránek operátora fix STK a patch TMCompactCZ_patch.armv4.zip (16.2.2005). Teď jsem dělal HR a dával si novou češtinu - verzi 8.6. Je zapotřebí tam i tak kromě fixu dát i ten patch, čili týká se něčeho jiného než IW?
PS: Je nějaká šance, že se časem u českého t-mobile nebo někde jinde oficiálně objeví novější verze ROM? Osobně s tou starou nepozoruji žádný problém, ale zaráží mě, že při instalaci IW 8.6 se mě to ptá na verzi ROM...