Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Poskrabany displej u iPaqu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    77

    Zdar,

    Tak po mesici pouzivani citim pri psani stylusem ze nektera mista velice lehce drhnou. Po detailni prohlidce jsem zjistil, ze mam na nekolika mistech velice jemne skrabance o ktere prave stylus lehce drhne.

    Je to po mesicnim pouzivani normalni? (bezne pouziti, bezna opatrnost, pri nepouzivani je ipaq uzavren v originalnim pouzdre). Ty skrabance mohou byt jedine od nejakych necistot kterymi pak stylus displej poskrabal.

    Da se casem nejak ta vrchni vrstva vymenit? Existuji nejake kryci folie ktere nebrani pouzivani stylusu a cteni displeje a tento pritom chrani?

    Dik,
    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Pochopitelně že existují ochranné fólie a každý rozumný uživatel si jí pořídí, jinak dopadne jako ty. Prostě prach je svi*ě!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    77

    skutecne hodnotna odpoved

    kazdopadne datum koupe mam v letosnim roce, takze pokud se to zhorsi budu to reklamovat.,

    jinak bych uvital info kde se takove folie prodavaji, jak se lepi, atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Klidne si to vyrobte sam. Staci vzit nejakou tenkou pruhlednou folii (napriklad ta, co se v ni prodavaj CDcka napr. v casopisech), zmerit displej, na kazdy strane nechatalespon trochu sirsi misto, ktery se strci mezi displej a kryt zarizeni... Prvni mi trvala asi hodinu, ted uz je vyroba otazkou nekolika minut[]

    Nebo je prodava Sunnysoft, stoji to par korun...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    77

    Zdar!

    Diky za super radu. Z toho CD to nema chybu. Jeste budu ale patrat po alternativnich materialech, z toho CD obalu to ma lehke rovnobezne linky v jednom smeru.

    BTW: To se ta originalni folie neda nijak lehce vymenit? Dost me to prekvapilo ze nejaka dodatecna folie je temer nutnosti, kdyby to alespon nekde napsali. Hracka za 28k a za mesic "opotrebovana' folie na displeji.

    Vyzkousel nekdo ty folie od Sunnysoftu? Zda se mi to DOST predrazeny.

    BTW2, jeste me napadly pruhledne folie pro meotar do laser. tiskaren. Vypada to na podobny material, az to nekde najdu tak to testnu.

    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    77

    U Sunnysoftu ted zrovna folie nemaji. Nenapada vas jiny dodavatel? Resp. kde by se dali v Praze koupit?

    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nejake mame, ale je toho ted skutecne malo. Napiste, odlozim Vam nejake.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    77

    Diky,

    domluvil jsem se s nejakym Vasim kolegou ze cca do 14ti dnu by se jim melo podarit ty folie sehnat a dodat.

    Kazdopadne jsem prekvapen ze vec kterou udajne kazdy pouziva a je "must have" je tak slozite v Praze sehnat.

    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    77

    Ahoj,
    tak uz mi folie na cd dochazi. Nemohl by jste se prosim podivat jak to vypada s temi foliemi u Sunnysoftu?

    Dik
    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    folie uz mame, takze si staci objednat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    77

    Heh,

    mam objednáno od 28.1.03

    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    v takovem pripade budou urcite behem par dni zaslany, nebo uz jsou zaslany (napiste mi cislo objednavky na mail)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Guest

    Mám displej sice trošku poškrábanej, ale nějak mě to ani moc netrápí, protože při zapnutym podsvícení to není ani trochu poznat. Jinak pochpitelně jsou vydřená místa v pravo a vlevo nahoře-od Startu a od OK, ale s tím se asi nedá nic moc dělat. Spíš mi vadí prach, co se dostal dovnitř, protože při svícení se taktéž rozsvítí. No ale když jsem iPAQ rozebral, zjistil jsem, že ty dvě části rozhodně nejdou rozdělat (leda za cenu 100% zlomení horního sklíčka, na kterém je nalepenádotyková fólie)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    o jakej iPAQ se jedna ? predpokladam, ze 3630, jen un a jeho prvni verze meli tenhle problem. pak Vas mohu ijistit, ze Vase 100% zlomeni je jen nazor, ne skutecnost. Dokonce to jde rozebrat i v poloze "lezmo" v posteli :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    1

    Poškrabaný displej nelze přeci reklamovat - to žádná firma neuzná, to by se z prodejen staly půjčovny zboží.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Poskrabany DISPLAY!!!!
    Od kasko7 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 11:02
  2. Jak opravit poskrabany displej?
    Od simir_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-09-2005, 08:40
  3. wap na ipaqu v SR
    Od miv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-08-2004, 17:09
  4. Pouzdro u iPAQu
    Od Ruka_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 12-02-2004, 11:53
  5. Pripojenie iPAQu k TV
    Od giger v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-11-2003, 14:13