Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Pripojeni GPRS z MDA Compact

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Mam takovy problem a uz nevim co jeste udelat aby to slapalo.. Konferu jsem celou prolezl, ale bohuzel, uspech se nedostavil.. Potrebuji se pripojit primo z MDA na internet.. Kdyz se pripojim pres GPRS chodi mi ICQ, ale v IE mi to pise "Stranka, kterou hledate nemuze byt zobrazena". ConnMgr tam mam.. Muze mi nekdo napsat jak to mate nastavene.. Predesilam, ze mi to uz tyden slapalo, mam data unlimited.. Pak jsem trochu laboroval s necim a od te doby to nemuzu rozchodit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Pomohlo by doplnit typ zarizeni a operacniho systemu, jmeno operatora a alespon naznak toho, s cim jste laboroval :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Jeste bych chtel dodat, ze pres activesync se stranka normalne zobrazi, nedostanu se na ni pouze pres GPRS..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Omlouvam se, ze jsem nic blizsiho neuvedl, ale uz v tom lezim dva dny a potreboval bych to rozchodit pred dovolenou.. Jedna se o MDA Compact, v nastavenich mam jedno - Nastaveni internet a druhe - Nastaveni internet GPRS. Zde mam nastaveno - sit pouziva proxy k pristupu na internet a server proxy mam : internet.t-mobile.cz. Operator je T-mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Tady si vyber CAB podle svého operátora. Nastavuje sice více věcí než jen Internetové připojení, ale víceméně užitečných.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od GeorgeCZ
    Pomohlo by doplnit typ zarizeni a operacniho systemu, jmeno operatora a alespon naznak toho, s cim jste laboroval :-)
    ... podle názvu diskuse tipuju, že to bude o MDA Compact
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od GeorgeCZ
    Pomohlo by doplnit typ zarizeni a operacniho systemu, jmeno operatora a alespon naznak toho, s cim jste laboroval :-)
    ... podle názvu diskuse tipuju, že to bude o MDA Compact
    No jiste ... nazev ... koho by to napadlo :-) /ot
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od mikn
    Omlouvam se, ze jsem nic blizsiho neuvedl, ale uz v tom lezim dva dny a potreboval bych to rozchodit pred dovolenou.. Jedna se o MDA Compact, v nastavenich mam jedno - Nastaveni internet a druhe - Nastaveni internet GPRS. Zde mam nastaveno - sit pouziva proxy k pristupu na internet a server proxy mam : internet.t-mobile.cz. Operator je T-mobile.
    ... no, nevím jak u T-Mobile, ale tu proxy si vypni :!: :!: :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Ani nevim jak podekovat..., uz to vsechno slape jak ma.. Ja o tech CAB operatoru vedel, ale myslel jsem si ze je nepotrebuju, ze to mam nastavene rucne spravne... Ono uz mi to tyden v kuse taky chodilo.. Na netu sem prolezl co se dalo, byl jsem si jisty ze mam vse OK.. A presto nic.. Po nainstalovani toho CABu to tedy slape... Kdyz se na to divam, nastaveni je stejne.. No jsou veci mezi nebem a zemi... Kdybych tam ten CAB narval hned, usetril bych si spoustu casu... Panove vsem co zareagovali /a to velice rychle/ a meli snahu pomoci moc a moc dik....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... to nastavení není stejné, teď tam nemáš nastavenej proxy server ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Je to stejne, ale ta proxy tam ted fakt neni... Ja nekde nasel, ze ji tam mam nastavit, pred tim sem ji tam tusim taky mel... No nic, hlavne ze to slape.., doufam ze po nainstalovani Spb GPRS Monitoru to zase neklekne... :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Citace Původně odesláno od mikn
    Je to stejne, ale ta proxy tam ted fakt neni... Ja nekde nasel, ze ji tam mam nastavit, pred tim sem ji tam tusim taky mel... No nic, hlavne ze to slape.., doufam ze po nainstalovani Spb GPRS Monitoru to zase neklekne... :-))
    Nevim, jestli ti to pomuze, ale me po nainstalovani Spb GPRS Monitoru Eurotel nekleknul a ten samotnej softik se tvari pekne a uzitecne. Doporucuji zapnout si misto today pluginu ikonku v task baru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Malinko offtopic, ale neni uplne od veci...MDA Compact jde synchronizovat - znamena to tedy, ze se mohu pripojit k internetu pres bluetooth a vyuzivat tak internet z meho desktopu?? Mam zatim N-Gage a na tom to tak slo...nastavil jsem si GPRS profil a zapnul BT a mohl jsem surfovat zadarmo klidne cely den dokud jsem byl v dosahu BT v desktop PC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Otass
    Malinko offtopic, ale neni uplne od veci...MDA Compact jde synchronizovat - znamena to tedy, ze se mohu pripojit k internetu pres bluetooth a vyuzivat tak internet z meho desktopu?? Mam zatim N-Gage a na tom to tak slo...nastavil jsem si GPRS profil a zapnul BT a mohl jsem surfovat zadarmo klidne cely den dokud jsem byl v dosahu BT v desktop PC...

    Jasně, každé PDA s možností BT synchronizace (tedy víceméně vybavené BT) lze přes desktop připojit k netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP6915 a pripojeni k GPRS
    Od Fiend v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 06:55
  2. VARIO - pripojeni na net WiFi vs GPRS
    Od Big.T v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-04-2006, 16:26
  3. Hp6340 - pripojeni pres GPRS
    Od jabba v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-02-2005, 19:54
  4. nestabilita BT GPRS pripojeni N6230
    Od Orloj_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 16-12-2004, 14:03
  5. Pripojeni pres GPRS
    Od kony_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 20:30