Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Silver Lightning/PPCStudios - Ancient Evil

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://www.clickgamer.com/moreinfo.htm?pid=2672

    Vstupte do Krypty Pradávných, polobohů, jež postavili svět, do tmavých zákoutí ovládaných věčným arcimágem Alaricem...

    Konečně Diablo pro Pocket PC? Dost možná...

    Dnes společnost Silver Lightning Studios vydala ve spolupráci s vývojářskou společností PPCStudios, která se orientuje na vývoj her pro mobilní zařízení, a distribuční společností Clickgamer předelávku svého akčního RPG Ancient Evil, původně pro PC, také pro Pocket PC.

    Plně 3D isometrická RPG hra by nás měla uchvátit těmito vlastnostmi:
    - 16 bitová grafika, s nativní podporou pro QVGA (320x240) a VGA (640x480)
    - realistické real-time nasvětlením
    - real-time stínovaní
    - realisticky animované 3D modely všech postav a monster
    - více jak 30 druhů monster s unikátními vlastnostmi a inteligencí
    - 30 rozdílných kouzel s vlastními real-time speciálními efekty
    - intuitivní a jednoduché rozhraní s přenastavitelnými klávesami
    - digitální zvukové efekty a více jak 30 minut originální hudby
    - plně interaktivní prostředí - čtete si v knihách, poležte si v postelích atd.

    Požadavky:
    - ARM nebo XScale Pocket PC (min. 200 MHz)...
    - 25 MB uložného prostoru pro instalaci
    - 10MB volné paměti RAM pro běh hry

    Demo si můžete stáhnout zde.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    80

    Takže částečně otestováno, co osobně považuju za zklamání je rychlost, zejména rychlost odezvy, prostě je to takové "vláčné". Grafika mě nepřesvědčuje o dokonalosti, ale v oblasti PPC je to rozhodně naprosto v pohodě. Co mě ale mimořádně potěšilo je funkčnost v realVGA režimu, neboli je to první hra, která nejede v titěrným okýnku a nemusím tedy přepínat režim. Určitě je to horký kandidát na "zaplácání" SD karty v mém klenotu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    HudsonStan_ce4you
    Guest

    Vypada to moc pekne. Uz se tesim az si poridim LOOXe718 a otestuju to. Ale to jeste neni nic proti tomu az vydaji PPCStudios port Jagged Alliance 2 ! Maji to uz pripravene na strankach a daji se do toho pry hned jak dorazi AE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Nejsem zadny hrac, ale chtel jsem si vyzkouset hru podporujici VGA. Opravdu je to moc pekne... :yes:
    Pak jsem se pochlubil kolegovi co muj iPAQ umi a rekl mu i cenu. Pry by to melo byt zdarma a dal mi odkaz na stranky NetHack - Falcon's Eye, ktera vychazi z prastare textove verze. Je to opravdu hodne podobne, ale stejne mi nadseni nad PDA nezkazil

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    HudsonStan_ce4you
    Guest

    Kolega ocividne srovnava nesrovnatelne. Az budou na PDA hry s grafikou a rozsahlosti napriklad GTA:SA tak takove jako je ted AE asi budou taky zadara. Pokud je to ale soucasna nejpropracovanejsi RPG hra, tak to asi zadarmo nikdo distribouvat nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    Zkusil jsem demo a jsem trosku zklamany... Nejak my nesedlo ovladani a tim padem mne prilis hra neoslovila... Grafika s ohledem na to co bylo doposud vytvoreno pro PPC je opravdu pekna, a verim tomu ze na VGA zarizeni bude opravdu okouzlujici, ale na mem QVGA mne taky nijak moc neoslovila (ikdyz ty stiny jsou opravdu povedeny :yes: )

    Navic mi demo vzdycky po chvilce padalo

    Mno proste si myslim ze original Diablo emulovane prez FPSEce je lepsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Mě osobně se ta hra libi a co více dostal jsem ji od kamaráda darem, takze ji mam full, ale nejak se nemohu dostat ze ctvrte urovne. Nejde mi zabit ten příšerák se zelenym ocasem, protože klasické zbraně na něj neplatí a když chci použít kouzlo, tak mi to vypíše že na kouzla jsem slabý :-( Ví někdo jak?

    EDIT: Tak už jsem na to přišel, obešel jsem ho poté co jsem si stáhl manuál, zjistil jsem že to má i tajné místnosti a díky tomu se dostanu do další úrovně, ale stejně jsem se dostal do 8 urovně a nemohu nejspíše kvuli bugu jít dál (
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Není zde někdo kdo tuto hru hraje, že bychom se podělili o zkušenosti? Existuje sice originál fórum k této hře ale s angličtinou se peru
    Klidně i po SZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Nainstaloval jsem to, grafika je opravdu líbivá a propracovaná, ale taky mi nesedlo ovládání. Ty reakce se mi zdají pomalé. Každopádně klobouk dolů nad těmi, kteří z těch našich mašinek dokáží vymáčknout tyto zázraky
    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    můžete někdo poradit co dělat s těmi dveřmi skoro na začátku které píše:the doors operated elsewhere?nebo nějak tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Otevřeš je pomoci pák na sloupech jedna je v rohu v poslední mistnosti a prvni je v prostředni mistnosti myslim. Jo a je tam tajná místnost! A to v té prázdné místnosti která se otevře po překlopení páky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    dík moc zkusim
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem to dnes nainstalovat na Vario a pokaždé mi to hodí chybu, instaloval jsem to z desktopu i přímo z CAB souboru. Mám 23MB volné paměti v zařízení a 500MB na kartě. Nevíte v čem může být problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    5

    Na Variu mi to taky nejde, hned při instalaci z cabu to hlásí instalace se nezdařila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem to nainstalovat na emulátor a zase neprojde...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jornada 728 + Orinoco Silver
    Od M.Casper v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 17:55
  2. HP chystá pro Vodafone nový chytrý telefon označený jako HP Silver s podporou 7,2 HSDPA!
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 17:57
  3. Touch No Evil - Windowssmartdialing.dll
    Od Onygzz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 17:17