Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Zpoplatnění Agile Messengeru

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Podle oficiální stránky výrobce má dojít k zpoplatnění Agile Messengeru. Výše licenčního poplatku bude dohodnuta s operátory (max. 2,99 €) a bude strhávána měsíčně z kreditu či připisována k výši faktury.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nechápu, jak se pozná, že mám v PDA nebo smartphonu Agile a ne jiný IM soft a jak to bude s placením, pokud budu připojen třeba přes ADSL, mikrovlnku či jinak, než přes mobilního operátora. Není tím myšleno použití Agile pro VoIP? To bych 3 ojro měsíčně chápal, ale jinak? To tím zabijou, pokud jinde bude zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    tim bych se netrapil, krom toho, at se na mne nikdo nezlobi a ac znam primo programatora agile, tak messenger je naprd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dle zprávy na mobilmania.cz bych řekl, že se zpoplatnění bude týkat jen chytrých mobilů založených na operačním systému Symbian. Pokud to tak bude, můžeme být rádi.
    PS:
    S použitím Agile nemám žádný problém. Sice bych tam pár věcí vylepšil, ale zatím jsem nenašel nic lepšího.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    tak treba zakladni veci, nedokaze si pamatovat, ze nechci videt offline uzivatele...tohle musim vzdy po pripojeni znovu vypnout a zapnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... doplním, že se nedá kopírovat text a ani nepozná odeslaný link, takže když mi někdo pošle odkaz, musím si ho přepsat tužkou na papír.
    Agile je možná dobrej pro Smartphone, ale na Compactu blbne jak zběsilej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od hybo
    tak treba zakladni veci, nedokaze si pamatovat, ze nechci videt offline uzivatele...tohle musim vzdy po pripojeni znovu vypnout a zapnout...
    Ehm, tak tohle si u me zapamatovat dokaze (nova verze?)

    J.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Souhlasím... U mě tohle taky nedělá problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je divné. Nezobrazování off-line uživatelů mi drží, nemusím nic přenastavovat. Kopírování se dá vyřešit (i když trošku krkolomně) pomocí WisBaru. Link jde kopírovat, ale zatím se mi to podařilo jen jedním směrem. Přímo kliknutím na odkaz v textu zprávy nejde. Nejvíc mi vadí chybějící historie, ale jinak mi vyhovuje mnohem více než klasické ICQ. Agile je kupodivu velice stabilní, drží spojení, takže ani po stažení pošty se nerozpojí a drží (jednou až tak, že se baterka vybila a byl HR).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    24

    No me tedy AgileMessenger zlobi fest. Mam nejnovejsi verzi a i ta vykazuje:
    1) Mizi mi neustale integrace v today, kdyz kliknu do toho prazdneho mista, tak se mi tedy AM zapne, ale pismenka tam videt nejsou.
    2) Kdyz mi nekdo zavola, AM se diskonekti a pak se hrozne dlouho spojuje, nekdy se jiz do dalsiho SR vubec nespoji
    3) Pokud ho necham bezet delsi dobu aniz bych neco psal (treba pres noc), jiz se mi nepovede ozivit PPC bez SR, nekolikrat jsem dokonce musel udelat HR.
    4) Cas od casu (vcera asi 5x za sebou) mi pri psani zpravy vytuhlo cely PPC a opet jsem musel delat SR
    5) Pri psani zprav s vice lidmi AM zere desne systemove prostredky, pisu ale zarizeni vypada jako kdyz nereaguje. Pak vidim, jak mi na klavesnicce poblikavaji pismenka a pomalu se dopisuji. Nekdy to vede opet k SR.

    Nevim, jestli mate nekdo podobne zkusennosti, ale presne stejne chovani jsem mel ja na MDAII s WM2003, mam je nyni po preinstalaci na WM2003SE. Ma je bracha na MDAI i kolega v praci na MDAIII s WM2003SE

    Jinak by byl AM uplne super, ale bohuzel tohle jsou vady, ktere pomerne brani v jeho pouzivani. Stare ICQ bohuzel nema integraci aby zobrazovalo prichozi zpravy na pozadi a aby vubec piplo, pokud je zarizeni uspane. Ted jsem si stahl k testovani IM+. Pokud bude dobry i ho koupim.. Skoda ze vyvojari dale nepracuji na klasickem ICQ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Další informace:

    Agile Messenger už bez placení nespustíte

    A máme to tu... Agile messenger za penize

    Problémy s Agile Messenger

    Přiznám sa, že jsem zcela jasně nepochopil, zda se týká zpoplatnění jen verze pro smartphone se symbianem nebo všeobecně o všechny smartphone či dokonce o všechny verze Agile.

    Jak jste na tom? Běží vám Agile?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Špatně , na Nokii N70 - Symbianu - od včerejška neběží.
    Naštěstí ještě stále existují jiné free softy, takže platit někomu 75/m nebo 500/r není nutné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Tak som to prave skusal z Nokie N70 a z PPC HTC Universal a Agile mi ide... Tak ja teraz neviem. Vobec to odo mna nechce ziadne stiahnutie novej verzie. Prosim ta kde sa da stiahnut ta s tebou spominana aplikacia mChat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Stáhnout mChat můžete zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Dik za link, ale co s tymi dvoma dll-kami? kam ich mam pacnut?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 21:24
  2. ICQ a Agile messenger
    Od Chrobu v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 17:24
  3. Agile messenger
    Od Scythe_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 147
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 00:20
  4. Agile Forces
    Od Zdenek Malinsky v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2005, 12:55
  5. Agile mesenger
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-04-2004, 10:38