Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Bez baterky s napajanim?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Len tak ma napadlo - funguje Pocket PC bez baterky a pripojeny do el. siete? Este som to neskusal
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslím, že ne, ale nechápu, k čemu by to bylo dobré, v čem vidíš výhodu provozu na síť u PDA bez baterie. To jsi koupil kradený v bazaru? :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Nie, nekupoval som to nikde v bazare. Je cisto novucicky.

    Len ma to tak zaujima, ci je to mozne napr. tak ako v notebooku, ist bez baterky len na napajani.
    K comu by to bolo dobre? Co ja viem, no napr. v setreni baterie.

    Ja si myslim tiez ze to fungovat nebude, ale neviem, co to urobi, ked to vyskusam. Tak ja len tak, ci je to mozne. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já bych to raději ani nezkoušel.
    Nechávat PDA dobíjet delší dobu v kolíbce nebo na nabíječce se nemusíš bát. Je tam "automatika", která to ohlídá. Já takto postupuji u iPAQ 4150 skoro 15 měsíců a žádný úbytek kapacity nesleduji. Odpoledne (večer) po návratu z práce dám PDA na kolébku. Data v PDA se sesynchronizují s notebookem a zároveň nabíjím. Mám SPB Time screen saver, takže mi slouží PDA i jako hezké stolní hodiny. Ráno, když odcházím do klokotu života, mám PDA plně nabité a data aktualizovaná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    v principu to jde, i kdyz samozrejme ne u kazdeho, nic s tim neskazis....hlavni problem casto v tom, ze je to machanicky zarizeno tak, aby to neslo...predpoklada se, ze kdyz mas vybranou baterii, jdes neco delat a to je lepsi bez napajeni...vetsinou je tam mikrospinac...nekdy dva...ale samozrejme, nemusi to jit ani tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    27

    U li-ion baterie PDA šetřit nemusíš. Připadá mi to zytečná úvaha. Na parádu není, tak to používej. Neboj, ono to vydrží.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. n30 Vymena baterky
    Od bero v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 09:55
  2. zahřívání baterky u Tytna
    Od pkucto v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 09:26
  3. vytahnuti baterky z Acer n50 = HR?
    Od cubas_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 17:26
  4. Baterky a Ipaq5400
    Od KamilCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-07-2003, 07:46
  5. Test baterky
    Od Pet_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-08-2002, 16:05