Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nahrávání aplikací do Smartphone SPV ???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Nazdar...
    Mám menší problém,nebo spíš velký dotaz. Vlastním Smartphone SPV (prodává ho Orange). Je samozřejmně odbloklý takže v tom není problém. Problém je v tom,že do Smartphone se nedají nahrávat aplikace které nejsou certifikované Microsoftem... Takže pár aplikací které se do Smartphone dají nahrát existuje,ale je další spousta aplikací které prostě Smartphone po instalaci odmítne. Vím,že byl zveřejněný návod v nějaké diskusi jak se zbavit tohoto problému,ale bohužel nevím kde a i kdybych věděl tak nevládnu angličtinou...Proto volám "HELP",nevíte někdo o tom,nebo nemáte někdo přímou skušenost jak se dá řešit tento problém ???????
    P.S. Link který se věnuje problematice Smartphone: www.bornsloppy.co.uk/

    Dík,Jarda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    http://www.modaco.com/smartphone/viewtopic.php?t=13

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Pozor to je návod na Hard-Reset !!! To není ono... Potřebuji návod aby po mně přístroj nechtěl jenom certifikovaný soft,protože jinak do SPV nenahraju až na pár aplikací nic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Myslim, ze krome Hard resetu to prave vyresi tento problem... Je to nejaky BUG, ktery se nyni prohlasuje za FEATURE. Proste sice prijdete o vse, co na tom zarizeni je, ale po tom hard-resetu uz by mel byt odblokovany... Ale jen jsem o tom cetl, tak nevim[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Sorry, sekl jsem se pri kopirovani linku. Ted aspon vite jak se dela i HW reset :-)
    Napravuji:
    http://www.modaco.com/smartphone/vie...r=asc&start=75

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jó to je asi ono,ale bohužel neumím moc dobře anglicky (skoro tedy vůbec),takže si to od někoho musím nechat přelouskat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    1

    Ahoj, jsem trochu mimo - tedy rozhodne ti neporadim s tvym problemem, ale mozna by jsi mohl pomoct ty mne - ja bych si rad ten pristoj co mas ty (resp. jakykoliv Smartphone s Windows - NE PocketPC Phone Ed.) koupil. Muzes mprosim prozradit jak jsi se k nemu dostal, kolik stal, zda u nas funguje a jakej vubec je? Diky moc za jakekoliv info

    P.S. Jestli se ti nechce odepisovat sem verejne muzes prosim pouzit muj email (ernest.toth@email.cz)?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC HD2 a nahrávání tel. hovorů
    Od Franky52 v sekci HD2
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 20:00
  2. Nahravani hovoru
    Od soto v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2007, 22:16
  3. nahravani do mp3
    Od chupa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 08:56
  4. Nahrávání u MDA II
    Od Cahoun_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-09-2004, 12:54